Teknoloji

Siverek BILSEM'den Öğrencilere "Kitap Okuma Farkındalık" Projesi

30 Ekim 2023'te gerçekleşecek bu özel etkinlikte Siverekli öğrencilere kimler eşlik edecek? Siverek'te kitap okuma alışkanlığını nasıl bir farkındalıkla artırıl...

Siverek BILSEM'den Öğrencilere "Kitap Okuma Farkındalık" Projesi
25-10-2023 09:47

Projenin Amacı ve Gerçekleşeceği Yer

Siverek BILSEM tarafından hayata geçirilen " Kitap Okuma Farkındalık" projesi, öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmeyi ve bu konuda bir farkındalık oluşturmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda düzenlenecek etkinlik, 30 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 16:00'da Hürriyet Caddesi'nde gerçekleşecek.

Etkinliğe Katılacak Önemli İsimler

İlçe Kaymakamı Musa Aydemir, "Kitap Okuma Farkındalık" etkinliğine başkan Ayşe Çakmak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tuncay Yardım, tüm kurum amirleri yanı sıra kalabalık bir vatandaş ve öğrenci topluluğuyla katılım gösterecek.

Başkan Ayşe Çakmak'tan Sosyal Medya Çağrısı

Başkan Ayşe Çakmak, Siverek Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla İlçe Emniyet Müdür Vekili Tuncay Yardım'ı etkinliğe davet etti. "Kitap Okuma Farkındalık" etkinliğine katılmaya davet ederek "Sende var mısın?" şeklinde bir çağrıda bulundu.

Ayşe Çakmak'tan Etkinlik Hakkında Düşünceler

"BILSEM tarafından öğrencilerimiz tarafından hayata geçirilen çok güzel bir proje olan 'Kitap Okuma Farkındalık' projesinin kentimizde yapılmasından dolayı oldukça mutluyuz. Kalabalık bir katılım olmasını umuyor ve tüm halkımızı bu etkinliğe davet ediyorum."

Projenin, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını geliştirmesi ve toplumda bu konuda bir farkındalık oluşturması bekleniyor. Tüm Siverek halkının etkinliğe ilgi göstermesi ve katılım sağlaması umut ediliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER