Sağlık

Siverek Devlet Hastanesinde  Kalp Hastaları İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor

Anjiyo cihazı Siverek'e geldi ama bu nasıl bir etki yaratıyor ve Siverekli vatandaşlar için ne anlam ifade ediyor?

Siverek Devlet Hastanesinde  Kalp Hastaları İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor
26-09-2023 10:41

Anjiyo Cihazı Uzun Bekleyişin Ardından Hastanede

Siverek devlet hastanesi, kalp sağlığına yönelik tedavilerde kullanılan Koroner Anjiyo cihazını bünyesine kattı. Bu cihazın hastaneye kazandırılmasında büyük emekleri olan Sivil ve Kasım Gülpınar'ın çabaları, yerel sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmada önemli bir adım olarak görülüyor. Hastane, bu cihazın varlığıyla bugün ilk hastasını tedaviye almıştır.

AK Parti Genel Başkan Danışmanı'nın Özel Girişimi

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve MKYK Üyesi Sayın M. Kasım GÜLPINAR'ın özel girişimi sayesinde Siverek Devlet Hastanesi, koroner anjiyo ünitesini hizmete açarak yeni bir başlangıç yaptı. Bu adım, bölge halkı için kaliteli sağlık hizmetine erişimde önemli bir atılım olarak kabul edilmektedir.

Ayhan Ekinci'den Teşekkür Mesajı

Konuyla ilgili olarak Ayhan Ekinci, Koroner Anjiyo cihazının hastaneye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Uzun zamandır beklediğimiz Anjiyo cihazı Kasım Gülpınar'ın girişimiyle hastanemize geldi. Siverek adına Kasım Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum. Gelen cihazla birlikte Anjiyo hastaları artık başka şehirlere gitmek zorunda kalmayacak. Hatta başka ilçelerden ve şehirlerden buraya sağlığına kavuşmak için hastalarımız gelecektir.

Ekinci'nin bu sözleri, hastanenin yeni cihazının bölgeye olan olumlu etkilerini vurgulamaktadır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER