Gündem

SİVEREK ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ENGELLİ AİLELERİN YETİMLERİNE GİYİM VE AYAKKABI YARDIMI

SİVEREK ENGELLİLER DERNEĞİNDEN  ENGELLİ AİLELERİN  YETİMLERİNE GİYİM  VE AYAKKABI  YARDIMI
21-05-2020 13:22

Şanlıurfa ‘nın Siverek ilçesinde Engelliler Derneğinden Engelli ailelerin Yetim Çocuklarına Giyim ve Ayakkabı yardımı yapıldı.

Hayır ve Yardımsever vatandaşlar tarafından yollanan giyecek ve ayakkabılar, Dernek yetkilileri tarafından Engelli ailelerinin yetim çocuklarına dağıtıldı.

Siverek Engelliler Derneği başkanı Feridun Şenateş Giyim ve Ayakkabı yardım ile ilgili Gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamasında bilindiği üzere kentimizde Vefat eden Engelli ailelerimiz yetim çocukları bulunmaktadır. Bu çocukları biz tek başına ve sahipsiz bırakamayız,her türlü ihtiyaçlarını mümkün olduğu kadar Derneğimize gelen yardımlarla temin etmeye çalışıyoruz.amacımız Kentte yaşayan tüm engelli bireylere imkanlar dahilinde yetişmek olduğunu bildirdi.

Bu ve buna benzer yardım çalışmaların kendilerine manevi olarak da büyük bir motivasyon sağladığına değinen Şenateş “Kimsesiz ve yetim çocuklar için gönderilen kıyafetler ve ayakkabılar. ihtiyaç sahibi Engelli ailelerin yetim çocuklarına gittiği dolayısıyla böyle bir ortamda bulunmaktan son derece keyif aldığını belirtti. Bu Engellilere yönelik yardım çalışmaları sürekli devam etmesi için daha çok çaba gösteriyoruz. Giyinenlerin gözlerindeki mutluluğu görünce biz de en az onlar kadar mutlu oluyoruz, inşallah çalışmalarımızın devamı gelir.” dedi.

Şenateş Yetim çocuklarımıza bayramlık giyim ve ayakkabı yardımında bulunan İsmini açıklamasını istemeyen hayırsever ablamız ve Siverek Engelliler Derneği üyesi Dr. Yonca Ayas emekli öğretmen Necla Uğurlu ,Ekim Vildan, Siyahhan Başaranoğlu ve Antalya’dan ağır engelli annesi Songül Bozkurt Atınok Hanım efendiye Siverek’te yaşayan tüm engelli ve engelli yakınları adına teşekkürlerimi ifade ediyor ve son olarak ta Engelli olmayı biz seçmedik tüm duyarlı insanlardan engelliğe duyarlı olmasını rica ediyorum dedi.haber Feyzi DONAN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER