Asayiş

Siverek İlçesinde  Büyük Narkotik Operasyon: Ağır Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

İlçede gerçekleştirilen denetimler sonucunda hangi maddeler ele geçirildi? Kolluk kuvvetlerimiz hangi suçlara karşı daha kararlı bir mücadele sergiliyor?

Siverek İlçesinde  Büyük Narkotik Operasyon: Ağır Silahlar ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
24-10-2023 12:00

Narkotik ve Asayiş Büro Amirliklerinin Ortak Operasyonu

İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ile Asayiş Şube Büro Amirliği ekiplerinin, ilçede düzenledikleri ortak operasyonda önemli miktarda yasadışı maddeler ele geçirildi.

Ele Geçirilen Yasadışı Maddeler

Gerçekleştirilen başarılı operasyon neticesinde; 1.250 gram Skunk, 6 adet tabanca ve 2 adet uzun namlulu silah güvenlik güçlerimizin eline geçti. Bu tür maddelerin, özellikle gençlerimiz üzerinde olumsuz etkileri bulunması ve suç oranlarını artırıcı bir rol oynaması nedeniyle, bu tür operasyonların önemi bir kez daha ortaya konmuştur.

Kolluk Kuvvetlerimizin Özverili Çalışmaları

İlçe sakinlerinin huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla 7/24 görev başında olan kolluk görevlilerimiz, bu tür operasyonlarla suçla ve suç unsurlarıyla mücadelede ne denli kararlı olduklarını bir kez daha gösterdiler. Bu başarılı çalışma, halkımızın emniyet teşkilatımıza olan güvenini pekiştirdi.

İlçemizde vatandaşlarımızın gündelik hayatlarını huzur ve güven içerisinde yaşamaları amacıyla 7/ 24 saat görevi başında durmaksızın kararlı bir şekilde çalışan kolluk görevlilerimize çalışmalarında başarılar dileriz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER