Politika

Siverek’in Mevcut Sorunları Medya Önünde Tartışılacak

Siverek'in İl olma durumu, Yurt Sorunu ve şehrin diğer sorunları 22 Eylül'de TEVE 63 ekranlarında masaya yatırılıyor. Peki, bu sorunlara nasıl çözümler getirile...

Siverek’in Mevcut Sorunları Medya Önünde Tartışılacak
21-09-2023 15:46

Özel Konuklar: Şükrü Dolaş ve Ayhan Ekinci

Siverek'in önde gelen gazetecilerinden Şükrü Dolaş ve Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneğinin Başkanı Ayhan Ekinci, Y. Selim Zazaoğlu'nun moderatörlüğündeki programa katılarak şehrin meselelerini detaylıca ele alacaklar.

Siverek'in Ä°l Olma Durumu

Siverek'in İl olma süreci ve bu konuda atılacak adımlar, programda en önemli gündem maddelerinden biri olacak. Ekinci ve Dolaş, Siverek'in İl statüsüne kavuşması için nelerin yapılması gerektiğini tartışacaklar.

Yurt Sorunu ve Genel Şehir Sorunları

Öğrenci yurtlarının yetersizliği ve şehrin diğer sorunları da masada olacak konular arasında. Şükrü Dolaş, Siverek'te yaşanan yurt sorununun detaylarına ve bu soruna kalıcı çözümler getirilmesine dair fikirlerini paylaşacak. Ayhan Ekinci ise şehrin genel sorunları ve bu sorunlara getirilecek çözümler hakkında görüşlerini aktaracak.

Detaylı Analiz 22 Eylül'de

Y. Selim Zazaoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşecek programda tüm bu meseleler, 22 Eylül 2023 Saat 21:00'da detaylıca masaya yatırılacak. Siverek halkının merakla beklediği bu programda, şehrin sorunlarına dair öneriler ve çözüm yolları sunulacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER