Gündem

SİVEREK KIZILAY ŞUBESİNDEN YANGINZADE AİLEYE YARDIM

SİVEREK KIZILAY ŞUBESİNDEN YANGINZADE AİLEYE YARDIM
10-06-2022 13:24

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde önceki gün haliliye mahallesinde evi yangından büyük hasar gören aileye Kızılay Siverek Şubesinden yardım yapıldı.

Bilindiği üzere önceki gün Siverek ilçemizin merkez haliliye mahallesinde Karaburç ailesinin ikinci katında çıkan yangın büyük çapta hasara neden olurken malzemeler kullanılamaz hale gelmişti.

Siverek Kızılay Şube Başkanı Mehmet Sırrı Karahan talimatları doğrultusunda Kızılay Şube başkanı Faik Türkgezer ve Kadın kolları başkanı Fatime Güler ve gönüllü ekibiyle beraber Kentte Önceki gün Haliliye mahallesinde evi yanan Karaburç ailesine ihtiyaçları doğrultusunda Halı Giyecek ve Gıda yardımında bulunuldu.

Siverek Kızılay Şube başkan yardımcısı ve Gönüllü Kadın Kolları başkanı Fatime Güler gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamalarında Kızılay şubesi olarak maddi ve yardıma muhtaç ailelerimize öncelikle yanında olmaya devam ediyoruz. bununla beraber Yangın Affet ve tüm sıkıntılı durumlarda vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermede en öncelik görevimizdir. Kızılay Şube Başkanımız Mehmet Sırrı Karahan’ın talimatları doğrultusunda Kentimiz Haliliye mahallesinde çıkan Yangın neticesinde Karaburç ailesinin yaralarını bir nebze sarma girişimi sonucu Aileye halı, gıda kolileri ve yangında tümü yanan giyeceklerin yerine kızılay butik mağazamızdan ailenin beş (5) tüm ferdlerini giydirdik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz inşallah bir daha bu ve buna benzer acılar yaşamazlar dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER