Yaşam

Siverek'te Elektrik Panosu Skandalı: Haftalarca Açık Kaldı, Çocuklar için Büyük Tehlike

Çocuklarımız için tehlikeli bir dünya mı yaratıyoruz? Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki bir mahallede haftalarca açık kalan elektrik panosu endişelere neden oldu.

 Siverek'te Elektrik Panosu Skandalı: Haftalarca Açık Kaldı, Çocuklar için Büyük Tehlike
14-05-2024 09:48
ŞANLIURFA

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Ayvanat Mahallesi'nde, haftalarca kapağı açık bir şekilde unutulan elektrik panosu, çevredeki çocuklar için büyük bir tehlike oluşturdu. Mahalle sakinleri durumdan duydukları endişeyi dile getirerek yetkililere çağrıda bulundu.

Tehlikenin Farkında mısınız?

Siverek'te yaşanan bu olay, elektrik panolarının güvenliği ve mahalledeki çocukların korunması konularında ciddi soruları beraberinde getiriyor. Elektrik panosunun açık kalması, herhangi bir çocuğun oyun oynarken bu panoya dokunması halinde ciddi yaralanmalara hatta ölümcül sonuçlara yol açabilirdi.

Yetkililer ve Vatandaşlar Ne Diyor?

Mahalleli, yetkililerin bu tür durumlara daha hızlı ve etkin müdahale etmesini bekliyor. Elektrik panosunun açık bırakılması, ihmalkarlık sonucu meydana gelen bir durum olarak görülüyor. Vatandaşlar, benzer olayların tekrar yaşanmaması adına daha sıkı denetimler ve önlemler alınmasını talep ediyor.

- Mahalle Sakini "Çocuklarımız sokakta oynarken her daim bir tehlike ile karşı karşıya kalabilirler. Bu yüzden altyapı ve güvenlik önlemlerinin eksiksiz olması gerekiyor."  Haber: NURİ ÇELİK 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER