Gündem

Siverek’te İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Siverek’te İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği
12-03-2024 11:40
ŞANLIURFA

Siverek’te, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İstiklal Marşı’nın kabul edilişinin 103. yılı, düzenlenen özel etkinlikle coşkuyla kutlandı. Peki, etkinlik nasıl gerçekleşti?

Şehitler İçin Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunmasıyla Başladı

"Siverek Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Meslek Lisesi'nde düzenlenen etkinlik, şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı."

Siverek Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen etkinlik, şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkulu bir şekilde okunmasıyla başladı. Katılımcılar, milli marşımızın dizeleriyle duygusal bir atmosferde buluştular.

Nesibe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

"Etkinlikte, Nesibe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ve çeşitli etkinlikler düzenlendi."

Siverek’te düzenlenen etkinlikte, Nesibe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan etkileyici bir tiyatro gösterisi sahnelendi. Ayrıca çeşitli etkinliklerle İstiklal Marşı'nın önemi ve Mehmet Akif Ersoy'un anlamı gençlere aktarıldı.

Katılım Yoğun Oldu

"Etkinliğe Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Akif Gülel, Jandarma Komutanı Orçun Binay, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Yardim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ile çok sayıda okul müdürü ve öğrenci katıldı."

Siverek’te düzenlenen etkinliğe, Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, Belediye Başkanı Akif Gülel, Jandarma Komutanı Orçun Binay, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Yardim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu ve birçok okul müdürü ve öğrenci yoğun ilgi gösterdi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER