Yaşam

Siverek’te Kaldırım İşgallerine Sıkı Denetim: Esnaf ve Vatandaşlar Dikkat!

Siverek'te kaldırımlar esnaf tarafından işgal ediliyor mu? Zabıta ekipleri hangi önlemleri alıyor? İşte detaylar...

Siverek’te Kaldırım İşgallerine Sıkı Denetim: Esnaf ve Vatandaşlar Dikkat!
06-06-2024 09:44
ŞANLIURFA

Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, kaldırımları işgal eden esnafa yönelik sıkı denetimler başladı. Belediye Zabıta ekipleri, vatandaşların yoğun olarak kullandığı caddelerde kaldırımları işgal eden esnafa karşı ciddi uyarılar yapıyor. Yapılan denetimlerde, işgal edilen kaldırımlara yönelik uyarılar devam ediyor.

Yaya Güvenliği İçin Çalışmalar Sürüyor

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaya güvenliğini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekipleri, "Yaya güvenliğini ön planda tutan zabıta ekiplerimiz, kaldırım işgallerine karşı uyarılarına aralıksız devam ediyor. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermesini rica ediyoruz." şeklinde açıklama yaptı.

Başkan Bucak'tan Önemli Açıklamalar

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, vatandaşların refah ve huzuru için ekiplerle koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirtti. Başkan Bucak, "Vatandaşımızın daha refah ve huzurlu bir ortamda hayatını idame etmeleri için ekiplerimle koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Şehrimiz hak ettiği hizmeti görecektir, vatandaşlarımıza sabırlı olmalarını, görevimizi layıkıyla yapma adına ne gerekiyorsa yapacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz." dedi.

Adil ve Dürüst Hizmet Anlayışı

Bucak, çağdaş belediyecilik çerçevesinde adil ve dürüst hizmet anlayışıyla herkese eşit mesafede olma adına çalışmaların devam ettiğini vurguladı. "Çağdaş belediyecilik çerçevesinde adil ve dürüst hizmet anlayışıyla herkese eşit mesafede olma adına çalışmalarımız devam edecektir. Vatandaşlarımızdan kural ve kaidelere uyma konusunda destek beklemekteyiz." dedi.

Vatandaş ve Esnafa Çağrı

Siverek Belediyesi, esnafın ve vatandaşların bu denetimlere uyum göstermesi ve kaldırım işgallerine son vermesi gerektiğini belirtti. Zabıta ekipleri, denetimlerin devam edeceğini ve kurallara uymayanlara cezai işlemlerin uygulanacağını duyurdu. Bu kapsamda, vatandaşlar ve esnafın kaldırım işgallerine karşı daha duyarlı olmaları isteniyor.

Denetimler Sürecek

Siverek Belediyesi'nin kaldırım işgallerine karşı başlattığı sıkı denetimler, kentte yaşayan vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hareket etmelerini amaçlıyor. Zabıta ekiplerinin bu konudaki kararlı tutumu, kaldırımların yaya kullanımına uygun hale getirilmesi adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak: "Şehrimiz hak ettiği hizmeti görecektir, vatandaşlarımıza sabırlı olmalarını, görevimizi layıkıyla yapma adına ne gerekiyorsa yapacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz." Haber Mahmut İZGÖR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER