Eğitim

Siverek’te milli eğitim troy karta geçti

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İsrail Boykotu Çerçevesinde Yerli Kart TROY'a Geçiş Kararı Aldı

Siverek’te milli eğitim troy karta geçti
13-11-2023 16:10

Siverek Milli Eğitim Müdürlüğü, Personelin Maaş Kartlarını TROY'a Taşıyor

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, personelin maaş kartlarının yerli kart TROY'a taşınması kararını aldı. Bu karar, İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılar sonucu dünyada ve Türkiye'de artan İsrail boykot kararlarına paralel olarak alındı. Peki, bu kararın arka planında ne gibi nedenler var ve kurum bu kararı nasıl uygulamaya koydu?

Yerli ve Milli Yazılım TROY'a Geçiş

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, personellerinin banka kartları için yerli yazılım olan TROY karta geçilmesine karar verdi. Bu adım, İsrail'e karşı başlatılan boykot kampanyasının bir parçası olarak görülüyor.

İsrail Boykotu ve TROY Kartın Önemi

Siverek Eğitim Bir Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, İsrail'e yönelik boykotun bir parçası olarak TROY kartın kullanımının önemini vurguladı ve bu adımı İsrail'in finans damarlarını kesmek amacıyla atıldığını belirtti.

“Katil İsrail terör devletinin mazlum Gazze halkına yaptığı soykırıma sesiz kalmamak ve İsrail'in finans damarlarını kesmek için yerli ve milli kartımız olan TROY karta geçişi çok önemsiyoruz. Bu duyarlılığından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nuri Kapanoğlu ve milli eğitim camiasını tebrik ediyorum.” - Fikret Aslanparçası

Müdürlükten TROY Kart Tavsiyesi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, tüm Milli Eğitim Müdürlüğü personeline yerli ve milli yazılım olan TROY karta geçiş yapmaları tavsiyesinde bulundu. Bu karar, milli eğitim camiasının boykota olan desteğini gösteriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER