Sağlık

Siverek'te Sağlık Çalışanlarına Destek: Karanfil ve Tatlı İkramı

Şanlıurfa ili Siverek İlçesinde  sivil toplum kuruluşlarından sağlık çalışanlarına büyük destek: Sağlıkta şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan STK temsil...

Siverek'te Sağlık Çalışanlarına Destek: Karanfil ve Tatlı İkramı
07-10-2023 08:44

Siverek Devlet Hastanesi'nde Anlamlı Ziyaret

Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL DER) ile birlikte çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Siverek Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Ziyaret esnasında hastane birimleri gezen STK temsilcileri, doktor ve sağlık çalışanlarına karanfil ve tatlı ikram etti.

" Sağlıkta Şiddet Kabul Edilemez"

SİVİL DER Başkanı Ayhan Ekinci, " Türkiye genelinde sağlık çalışanlarına yönelik uygulanan şiddeti STK temsilcileri olarak kınıyoruz. Biz de doktorlarımıza moral ve motivasyon olması için hastanemizi ziyaret ettik. Doktorlarımızın zor şartlar altında görev yaptığını biliyoruz."

Fırat Gezginler Kulübü'nden Çağrı

Fırat Gezginler Kulübü Başkanı Ferit Akçalı, sivil toplum platformları olarak hastaneleri ziyaret ettiklerini belirtti ve sağlıkta şiddetin son bulması gerektiğinin altını çizdi. Akçalı, "Bu tür münferit olayların da ülkede artık son bulmasını istiyoruz. Ülkede herkesin bunu bir seferberlik halinde getirmesini ve tüm STKların Türkiye geneli hastaneleri ziyaret etmesini doktorlarımızı desteklemesi gerektiğini düşünüyoruz." dedi.

Başhekimden Teşekkür Mesajı

STK temsilcilerinin bu anlamlı ziyaretine teşekkür eden Başhekim Hüseyin Elik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu tür ziyaretlerin, sağlık çalışanlarının motivasyonuna büyük katkı sağladığını vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER