Spor

Siverek’te Voleybol Cumhuriyet Kupası Sahibi Buldu

Kaymakamlık ve Gençlik Spor Müdürlüğü İş Birliği İle Siverek'te Gerçekleşen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Hangi Takımlar Zirveye Yükseldi? Cumhuriyetimiz...

Siverek’te Voleybol Cumhuriyet Kupası Sahibi Buldu
11-11-2023 08:50

Siverek Kaymakamlığı ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, büyük bir heyecana sahne oldu. 44 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvada dereceye giren takımlar ödüllerini aldı.

Turnuvanın Zirvesinde Kimler Vardı?

Turnuvada 44 takımın mücadelesi sonucu, dereceye giren takımlar belli oldu. Kaymakamlık ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nün düzenlediği bu heyecan dolu etkinlikte, birinci Türk Telekom Anadolu Lisesi, ikinci Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş ve üçüncü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü oldu.

Kaymakam Aydemir’in Turnuva Hakkındaki Düşünceleri

Kaymakam Musa Aydemir, turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dereceye giren tüm takımları tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi ve turnuvanın Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına düzenlenmesinin önemine vurgu yaptı.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Kaymakam Musa Aydemir tarafından takdim edildi. Bu özel etkinlik, Siverek’teki spor severler için unutulmaz bir deneyim oldu.

Cumhuriyetimizin 100. Yılına Yakışır Bir Etkinlik

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuva, Siverek’teki spor kültürüne büyük bir katkı sağladı. Kurumlar arası dayanışma ve rekabetin güzel bir örneği olan bu turnuva, bölgedeki gençler ve sporcular için ilham kaynağı oldu.

Sporun ve rekabetin dostluk çerçevesinde gerçekleştiği bu etkinlik, katılımcılara ve izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Siverek, bu turnuva ile bir kez daha sporun birleştirici gücünü gösterdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER