Yaşam

Siverek'te Yollar Yeniden Hayat Buluyor

Alt Yapı Çalışmaları Tamamlanan Yollar, Asfaltlanarak Halkın Hizmetine Sunuluyor. Peki, Yenilenen Yollar Şehre Neler Katacak?

Siverek'te Yollar Yeniden Hayat Buluyor
05-11-2023 12:43

Yenilenme Sürecine Giriş

Siverek Belediyesi, Fen İşleri Ekipleri tarafından gerçekleştirilen yoğun çalışmaların ardından, DEDAŞ ve Telekom tarafından kazılan yolların alt yapı çalışmalarını tamamladı. Yapılan bu önemli çalışmayla birlikte, yollar asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulmaya başlandı.

Belediye Yönetiminden Açıklamalar

Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Kıran, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın yönlendirmeleriyle şehir merkezindeki mahallelerdeki bozuk yolların asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti. Kıran, "Kış aylarına girmeden son günlerde vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için elimizde gelen tüm gayretleri seferber ederek güzel bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşamaktayız," dedi.

"Vatandaşlarımız bizlerden her zaman hizmet beklemektedir. Bu hizmetlerimizi aksatmadan seri bir şekilde her mahalleye götüreceğiz, kimsenin şüphesi olmasın. Mağduriyetler zaman zaman olmuş belediyemiz tüm ekipleriyle sahadadır, bunu herkesin bilmesini isterim."

Vatandaşların Beklentileri ve Belediyenin Cevabı

Yapılan açıklamalarda vurgulanan bir diğer önemli nokta ise, vatandaşların belediyeden sürekli olarak hizmet beklediği ve belediyenin de bu beklentilere cevap vermek için gece gündüz demeden çalıştığı oldu. Belediye ekiplerinin, yaşanan mağduriyetleri en kısa sürede gidermek için sahada olduklarına dikkat çekildi.

Şehirde yaşanan bu önemli değişim, hem vatandaşların yaşam kalitesini arttıracak hem de Siverek'in çehresini değiştirecek gibi görünüyor. Yenilenen yollar, şehrin daha modern ve erişilebilir bir hale gelmesini sağlayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER