Gündem

SİVEREK TERZİLER ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI

SİVEREK TERZİLER ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANLIK SEÇİMİ YAPILDI
08-01-2022 18:30

Eski Başkan Mehmet Hanifi Ay yeniden seçilerek güven tazeledi

Siverek Terziler Esnaf ve sanatkârlar odası olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Siverek Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapılan olağan genel kurul toplantısında eski Başkan Mehmet Hanifi Ay ile İbrahim Halil İlmin aday oldu.

Önceki ki yıla ait, genel faaliyetler ve gelir gider cetvelinin, okunması ardından yapılan seçimde eski Başkan Mehmet Hanifi Ay üyelerden 255 oy alarak tekrar başkan seçildi. İkinci aday İbrahim Halil İlmin ise 52 oy aldı.

On yıldır, oda başkanlığında hiçbir ücret almadan oda başkanlığını yürüten Mehmet Hanifi Ay, tüm katılımcılara teşekkür ederek demokratik bir seçimin yapıldığını emeği hecen herkese teşekkür etti Mehmet Hanifi Ay ederek şunları kaydetti” Öncelikle güzel bir seçim oldu. Bu güne kadar odam ve üye arkadaşlarıma yaptığım hizmetleri artırarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Odaya kayıtlı olsun olması tüm esnaflarımızla iş birliğine giderek Siverek’imize daha çok nasıl yararlı olabiliriz diye daha çok düşünme ve çalışma yetkisini bize veren arkadaşlarımızın güvenine layık olmaya çalışacağız hepimiz için bu sürecin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mehmet Hanifi Ay’ın tekrar başkan seçilmesi birçok üyeyi sevindirdi. Üyeler yaptığı açıklamada Başkanın Oda başkanlığı maaşının yanı sıra aylık genel kurul oturma ücretlerini almayarak odaya bağışladığını, her üyeye eşit mesafede üyeler için çaba gösteren bir başkan olduğunu ifade ettiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER