Spor

Siverek Türk Telekom Lisesi Voleybolda Şanlıurfa'da Şampiyon

Rahmetli Hasan Ongu Anısına Düzenlenen Turnuvada Büyük Başarı: Siverek Türk Telekom Lisesi Nasıl İl Birincisi Oldu?

Siverek Türk Telekom Lisesi Voleybolda Şanlıurfa'da Şampiyon
05-12-2023 08:28

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir'in himayesinde gerçekleşen, rahmetli Hasan Ongu anısına düzenlenen voleybol turnuvasında, Siverek Türk Telekom Lisesi öğretmenleri, Şanlıurfa genelinde il birincisi olarak büyük bir başarıya imza attılar. Bu başarı, hem Siverek için hem de Türk Telekom Lisesi için tarihi bir an olarak kayıtlara geçti.

Kaymakamlık Makamında Özel Karşılama

Kaymakam Musa Aydemir, il birincisi olan Türk Telekom Lisesi voleybol takımını Kaymakamlık makamında ağırladı. Aydemir, takıma kupalarını takdim ederek, Siverek’e yaşattıkları sevinç ve gurur için öğretmenleri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Rahmetli Hasan Ongu’nun Anısına Duygusal Vurgu

Kaymakam Musa Aydemir

"Türk Telekom Lisesi öğretmenlerinin Siverek’e yaşattıkları sevinç, mutluluk ve gurur beni ve tüm Sivereklileri son derece mutlu etmiştir. Onların bu başarısı, rahmetli Eski Kaymakamımız Hasan Ongunun anısına yapılan bir sevgi ve mutluluk olarak görmek, bizi son derece daha da keyiflendirdi." - 

Sporun Önemi ve Voleybolun Yeri

Kaymakam Aydemir, sporun evrensel bir kültürün parçası olarak insanları birleştiren bir etkinlik olduğunu vurguladı. Voleybolun zevkli, oynanması kolay ve diğer sporlara göre sakatlanma riski düşük bir spor olduğunu belirterek, Siverek Türk Telekom Lisesi voleybol takımının başarısını kutladı.

Takıma Sunulan Ödüller ve Tebrikler

Kaymakam Aydemir, Siverek Türk Telekom Lisesi voleybol takımına madalya ve kupalarını takdim ederek, takımı ayrı ayrı kutladı ve gelecek yarışmalar için başarılar diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER