Gündem

SİVEREK’E KENDİNİ ADAYAN AYMAZ’DAN KENTTİ İÇİN İSTEK VE TALEPLERİ

SİVEREK’E KENDİNİ ADAYAN AYMAZ’DAN  KENTTİ İÇİN İSTEK VE TALEPLERİ
06-06-2022 14:32

Değerli Büyüğümüz SİVİL DER Onursal Başkanı Koçali Aymaz yaşarken Siverek’te görmek istediklerini. Hayal ettiği gelişmeleri yazdı.

Hayatta iken yapmak istediklerimden bir kaç örnek paylaşmak istiyorum. Tarihi Siverek ilinin elinnden alınan il hakkının iade edilerek ihya edilip aslına dönüştürülmesi, Siverek ve Fırat (Atatürk Baraj gölü) çevresinin turizme açılması, Ticaretin canlandırılması, Sanayileşmenin gerçekleştirilmesi, Hayvan Borsasının kurulması, Hayvancılık ve Ziraatının bilimsel metotlarla yapılmasının gerçeklemesi, Siverek’in bütün sektörlerde gelişmiş çağdaş kentler arasında yer alması, istihdamın geliştirilerek halkımızın kendi memleketinde ve evinde çalışıp kazanarak ve geçimini yaparak iş bulmasının gerçekleşmesi v.b. gibi gelişmelerin meydana gelmesini görmek ve gerçekleştirmektir.

Ayrıca ne yazık ki bu yaştan sonra bunların gerçekleşmesini bir çok dostlarımla büyüklerim gibi bana da görmek kısmet olmayacak. Tek hayalim bütün bu gelişmeyi görmeyi hayal ediyorum. Bu emellimi ve hayalimi genç ve aydın gençlerimizin gerçekleştireceğine olan inancım tamdır. Sevgilerimle.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER