Gündem

SİVEREKLİ İMAM HATİPLİ GENÇ KIZ İLK KİTABINI YAYINLADI

SİVEREKLİ İMAM HATİPLİ GENÇ KIZ İLK KİTABINI YAYINLADI
05-10-2022 14:55

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yaşamını sürdüren bayan yazar Sema Kutlu” ” Ziyadesiyle Yorulduk” kitabı raflardaki yerini aldı.

Ataerkil ve aşiret ilişkilerinin yoğun olduğu, bir ortamda yıllardır kalemiyle bende bir bireyim bir genç kız olsam da yazabilirim düşüncesiyle küçük yaşlarda yazmaya başlayan, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın manevi desteğiyle ilk romanını yayınlayan Mehmet Ragıp Karcı Kız Anadolu İmam Lisesinde mezun sema kutlu daha çok semaların yazması amacıyla okurlardan destek bekliyor.

İki yıl zorlu bir çalışmanın sonucu ” ” Ziyadesiyle Yorulduk” isimli romanı sidar yayınları tarafından yayınlandı. 178 sayfadan oluşan ve günlük yaşamın zorluklarını anlatan kitap yazarın ilk romanıdır.

SEMA KUTLU KİMDİR?

İlk kitabının heyecanını okurlarıyla paylaşan imam hatipli genç yazar kendi kaleminden kendisini şu ifadelerle tanıtıyor: ”Şanlıurfa-Siverek’te doğdu. 8 kişilik bir ailede evin büyük kızı olup, 5 kardeşe sahiptir. Minimal bir hayat sürdürmektedir. İlköğretim ve ortaöğretimi Şair İbrahim Rafet okulunda bitirip. Liseyi Mehmet Ragıp Karcı Kız Anadolu İmam Lisesinde mezun oldu. Henüz üniversiteye hazırlanma aşamasındadır. Lise hayatındayken küçük küçük adımlarla yazmaya başladı. Edebiyata sevgisinden dolayı birçok şiir yarışmasında ödül almıştır. Kendi alanında kedini geliştirip dostları ve öğretmenleri aracılığıyla daha iyi yazmaya yönelmiştir. ” Ziyadesiyle Yorulduk ” adlı ilk kitabını kaleme alarak sizlere sunmuştur”

SİVEREKLİ BAYAN YAZAR İLK KEZ BİR ETKİNLİKTE KİTABINI TANITACAK

Genç kalem Sema Kutlu bu yıl ikincisi düzenlenen geleneksel hale gelen, her yıl 7-8-9 Ekim günlerinde yapılan liseliler buluşmasında, 7 Ekim’de Siverek kültür merkezinde düzenlenecek Siverekli yazarların buluşmasına ilk kez diğer yazarlarla bir araya gelip, okurlarıyla sohbet edip isteyen okura kitabını imzalayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER