Spor

Siverekli Şampiyon Memleketine Döndü

Türkiye bisiklet federasyonun düzenlediği Puanlı Yol Yarışlarında Siverekli yarışmacı Türkiye 4.’sü oldu.

Siverekli Şampiyon Memleketine Döndü
08-08-2023 18:32

Türkiye Bisiklet Federasyonun 2023 faaliyet yılı çerçevesinde 05.08 – 06.08. 2023’te Sakarya’da düzenlemiş olduğu Puanlı Yol Yarışları kapsamında U15 Siverek Belediye Spor takımı Türkiye 4.sü oldu. Yarışma 3 etap 50 takım ve farklı kategorilerden toplam 346 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Siverekli yarışmacı Muhammed Abdurrahman Karaman yarışmanın ilk günü kaza yapmasına rağmen 2. gün düzenlenen yarışmada büyük bir başarı göstererek ilk dörtte adını yazdırmayı başardı.

Yarışma sonunda ödüllerini alarak memleketlerine dönen Siverek Belediye Spor yarışmacıları büyük bir coşkuyla karşılandı.

Yarışma hakkında muhabirimize konuşan Muhammed Abdurrahman Karaman şunları dile getirdi:

“Zorlu bir yarıştı, hatta yarışmanın ilk günü talihsiz bir kaza geçirdim ama buna rağmen Siverek’in adını gururlandırmayı başardım. Başarım ve başarımızdan ötürü çok mutluyum. Bu yarışmaya katılım sağlayan ve ilk üçte yer alan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum.” Dedi.

Siverek Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Sergi de şunları belirtti:

“Siverek’in böylesi güzel bir yarışmada ilk dörde girmesi bizim için çok gurur verici bir durum. Öncelikle yarışmacıları yarışmaya katılım sağlama cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Siverek şampiyonumuz ve Türkiye 4.sü Muhammed Abdurrahman kardeşimi de tebrik ediyorum. Evet, ilk gün talihsiz bir kaza geçirmiş olsa da buna rağmen böyle bir dereceyle döndüğü için kendisini ne kadar tebrik edersek de az gelir. Büyük bir başarı sağladığını düşünüyorum. Şuna eminim ki, o kaza olmamış olsaydı kardeşimiz ilk üçte bile yer alabilirdi çünkü kendisinde o potansiyeli görüyorum.  Başarılarının daim olmasını diliyor ve kendisine Allahtan şifa diliyorum.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER