Gündem

Siverekli Sürücü Günün Kahramanı Oldu

Siverekli Sürücü Günün Kahramanı Oldu
22-06-2019 19:39

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde seyir halinde devam eden sürücü bir kadının çocuğu için yardım çığlıklarını duyan sürücü havale geçiren kadına yardımcı oldu. Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre seyir halinde devam eden sürücü bir kadının çocuğu için yardım çığlıklarını duyan sürücü seyir halinde devam ettiği

yol güzergâhını değiştirerek annenin yardımına koştu. Kucağında havale geçirdiğini gören Siverek Özel Halk otobüsü annenin yardımına koştu

annenin kucağında havale geçirdiğini anlayan Özel Halk Otobüs şoförü Halil Şeftali anne ve havale geçiren çocuğu Siverek Devlet Hastanesi acil bölümüne yetiştirdi.

İnsanlık ölmemiş denilen bu hareket Siverekliler tarafından sosyal medyada paylaşarak insanlığın ölmediğinin fotoğraflarını tüm insanlara gösterildi. Siverekli otobüs şoförü Halil Şeftali Siverek’te günün Kahramanı oldu.

Yaşanan olayı anlatan Mustafa Konal: “Seyir halinde olan Özel halk otobüsü yolda bir kadının elinde çocuğu ile bağırdığını gören Şöfür Halil Şeftali Otobüsü durdurup kadının yardımına koştu.

Çocuğun havale geçirdiğini anlayan Şöfür Halil Şeftali Anne ve çocuğu otobüse alıp hızlıca, durmadan Siverek devlet hastanesi Acil bölümüne yetiştirdi.

Bu vesile ile Hemşerimiz Halil Şeftali’ye Teşekkür ederiz. İyiki Sizin gibi duyarlı İnsanlarımız var.” ifadelerini kullandı.Haber Mehmet Fatih SERGİ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER