Gündem

SİVEREK’TE BAYRAM ÖNCESİ MUHTAÇ AİLE ÇOCUKLARINA AYAKKABI YARDIMI

SİVEREK’TE BAYRAM ÖNCESİ MUHTAÇ AİLE ÇOCUKLARINA AYAKKABI YARDIMI
22-05-2020 16:05

Diyarbakır Siverekliler Derneğinden Ramazan Bayramı Öncesi Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Muhtaç Aile ve Çocuklarına Ayakkabı Yardımı yapıldı.

Yıllardır Diyarbakır da Siverekliler arasında sevgi ve saygı bağlarını güçlendirmek yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla, kültürel ve sosyal faaliyetlerini devam ettiren Diyarbakır Siverekliler yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkanı Burhan Erol ile Dernek Yönetim kurulu üyeleri her yıl geleneksel olarak yaptığı Siverek için bayram öncesi ayakkabı yardımlarına devam ediyorlar.

Dernek başkanı Burhan Erol ile yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır’da hayırsever ve yardımsever esnaflar arasında başlattıkları ayakkabı yardım kampanyasında bay bayan ve çocuk ayakkabısı olmak üzere 200 çift ayakkabı desteği alarak , Siverek’te dağıtılmak üzere Gazeteci Feyzi Donan’a gönderdi. Siverek ilçesine gelen ayakkabılar hak sahiplerine teslim edilmek üzere muhtaç aile ve çocuklarına teslim edildi.

Gazeteci Donan Diyarbakır Siverekliler Derneğinin her yıl Ramazan Bayram Öncesi Geleneksel hale getirdiği Ayakkabı yardımlarını bizlerde önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalıştık emeği geçen herkesten rabim razı olsun hayırlarını kabul etsin bu yardım kampanyası Diyarbakır Siverekliler Derneğimizin Geçen Ramazan Ayı Öncesi Yaptığı Ayakkabı Yardımlarını Bu Yıl Korona Virüs Nedeniyle Sıkıntılı Süreçten Dolayı muhtaç ailelere geç ulaştırdık . Emeği geçen Diyarbakır Siverekliler Dernek Başkanı Burhan Erol ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim dedi.

Diyarbakır Siverek dernek başkanı Burhan Erol yaptığı açıklamada Şunları kaydetti; Ayakkabı yardımlarından dolayı tüm Yönetim Kurulu üyelerime destek sağlayan tüm esnaflarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Biz imkanlar dahilinde görevimizi yapmaya çalıştık Siverek her zaman yüreğimizdedir bu memleket İçin ne yapsak azdır dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER