Yaşam

Siverek’te evi yanan aile ortada kaldı

Siverek’te evi yanan aile ortada kaldı
02-02-2023 15:10

Üç çocuğuyla yaşadığı evi yanan anne devletten ve hayırseverlerden yardım bekliyor

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Camikebir mahallesinde dün gece geç saatlerde elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın 5 kişilik bir aileyi evsiz bıraktı.

Gece evden alevlerin yükseldiğini gören çevrede ki vatandaşlar itfaiye ve güvenlik güçlerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerin vatandaşlarında yardımıyla yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Yangında evdeki tüm eşyalar yanarken ev kullanılamaz hale geldi.

Yangında üç çocuğuyla birlikte canlarını zor kurtardıklarını belirten üç çocuk annesi Vedha Mavi yangında dehşeti yaşadıklarını belirterek şunları kaydetti” Oturduğumuz ev kira gece aniden çıkan yangını komşuların haber vermesiyle çocuklarımı alıp dışarı kaçtım.

İtfaiye gelene kadar tüm ev eşyalarım yataklarım kül oldu. Bu kış ayında ortada kaldık evimin tekrar onarılması ve ev gereçlerimin alınması için devletten ve hayır sahibi kişilerden yardım ve destek talep ediyorum. Kaymakamlığımız ve Belediyemizin ban destek olmasını talep ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER