Gündem

Siverek’te Kent Merkezinde Topraklı Ev Çöktü

Siverek’te Kent Merkezinde Topraklı Ev Çöktü
30-03-2022 13:46

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Gülabibey mahallesi 11.sokakta bulunan topraklı ev damı gece saatlerinde çöktü.Çökme neticesinde can kaybı olmadı maddi hasar meydana geldi.

Edindiğimiz bilgiye göre Gülabibey mahallesi 11.sokakta Hasan Çelik ve ailesi geçim sıkıntısı çektiğinden dolayı kiracı olarak tutuğu topraklı evde yaşamını devam ediyordu. Gece geç saatlerinde oturduğu evde topraklı damın çökmesi sonucu şans eseri eşi ve kendisine bir şey olmadı. Maddi hasarın yol açtığı evde, evi kullanılamaz hale geldi. olan eşyaları enkazın altında kalarak maddi zarar meydan geldi.

Ailenin yaşadığı topraklı evin damında çökme sonucu maddi hasar meydana geldi. Evde hanımıyla beraber yaşayan Çelik Çiftti. yattığı odanın damı gece saatlerinde çökerek kullanılamaz hale geldi. Şans eseri can kaybının olmadığı çökmede Maddi hasar meydana geldi. Çok sayıda ev gereçleri kullanılamaz hale geldi.

Evi Çöken Hasan Çelik yetkililerden yardım talep ettiğini en kısa sürede evin tadilatının yapılması için Siverek belediye başkanı Ayşe Çakmak’tan destek beklediğini bunu yanı sıra yardımseverlerden imkanlar dahilinde ev için gerekli olan tüm malzemelerinin tedariki konusunda desteklerini beklediklerini bildirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER