Gündem

SİVEREKTE SEVGİ VE MERHAMET ELLERİ GÜÇLENİYOR

SİVEREKTE SEVGİ VE MERHAMET ELLERİ GÜÇLENİYOR
07-01-2022 18:43

Şanlıurfa İNFAK-DER, binlerce ihtiyaç sahibine gıda, yakacak, ayakkabı ve giysi yardımı yaptı

Merkezi Şanlıurfa’da bulunan Yetim ve Öksüzleri Koruma, Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (İNFAK DER) merkez ve ilçelerde yaşayan mağdur ailelere gıda, yakacak, ayakkabı ve giysi yardımlarına devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana hayırseverlerin destek ve yardımlarıyla güçlenen İNFAK-DER üyeleri dur durak bilmeden hak sahiplerine sevgi ve merhamet ellerini uzatıyor.

Tüm gönüllü çalışan ve bağışçıların sevgiyle çalıştıklarını ifade eden dernek gönüllüsü Serdar Gökmen, “Kısa sürede derneğin sevgi giyim evinde 6 bin çocuğa mont ve bot hediye ettik. 10 gün içinde 1000 ailemizi giyim mağazamıza davet edip bot mont pantolon eşofman yardımında bulunduk. 6 bin kişiye ulaştık on gün gün gibi kısa bir sürede. Yakacak odun ve 240 bin TL nakdi yardımda bulunduk. Gönüllü çalışan ve bağışta bulunan tüm dostlarımızın emeği var bu yardımlarda. Her gün biraz daha mağdur ailelere ulaşmaya çalışıyoruz, tüm çalışanlar şuna inanıyoruz ki mağdur ailelere daha çok el uzatıp insanlığın ölmediğini merhametin yüceliğini insanlarımıza göstermeye çalışıyoruz. Allah rızası için yaptığımız tüm çalışmaların iyilik hareketini güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.

Çalışmalarında en büyük destekçilerinin RABVE Vakfı olduğunu vurgulayan Gökmen, vakıf yöneticilerine teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER