Gündem

SİVİL DER BAŞKANI EKİNCİ GÜVEN TAZELEDİ

SİVİL DER BAŞKANI EKİNCİ GÜVEN TAZELEDİ
19-12-2022 15:40

Siverek’i İl Yapma ve kalkındırma Derneği(SİVİL DER) Başkanlığınca yapılan olağan genel kurulunda mevcut Başkan Ayhan Ekinci üyelerin oylarının tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Kızılay İş Hanında bulunan dernek binasında gerçekleştirilen olağan genel kurulu toplantısına onursal Başkan Koçali Aymaz’ın yansıra ilçede bulunan STK Başkanları Hukukçular ve bazı muhtıralar misafir olarak katıldı.

Tek listeyle gidilen seçimde oyların tamamını alan Ayhan Ekinci yeniden Başkan seçilirken yeni oluşturulan yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapıp çalışmalarına başlayacak. Seçimden sonra açıklama yapan Ayhan Ekinci şunları kaydetti” öncelikle bana güven duyup bu göreve seçen tüm üye arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi sevdamız derdimiz Siverek. Amacımız Siverek kentinin ekonomik, sosyal ve kültürel olarak kalkınmasıdır. Yeni yönetimimizle dün olduğu gibi bugünde daha iyi çalışmalar yapıp sesimizi duyurmaya çalışacağız, tüm Siverek halkının aydınların yanımızda olmasını istiyoruz. Kimin projesi varsa getirsinler dernek olarak hayata geçirelim bu dernek hepimizin””

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER