Eğitim

SİVİL-DER'e Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Kıran'dan Özel Ziyaret

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Kıran, SİVİL-DER'e neden bu ziyareti gerçekleştirdi? SİVİL-DER'ın Siverek için önemi nedir?

SİVİL-DER'e Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Kıran'dan Özel Ziyaret
18-10-2023 15:32

Kıran'dan SİVİL-DER’e Takdir

Siverek'te birçok kalkınma ve geliştirme projesinde liderlik eden SİVİL-DER'in Başkanı Ayhan Ekinci ve yönetimini ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Kıran, derneğin sunduğu hizmetler nedeniyle başkan ve yönetimi tebrik etti ve teşekkürlerini sundu.

"Başkan yardımcısı Muzaffer Kıran'ın ziyareti bizi fazlasıyla memnun etti. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz." - Başkan Ayhan Ekinci


Belediyecilik ve Sorumluluklar

Muzaffer Kıran, SİVİL-DER'de olmanın büyük bir mutluluk olduğunu belirterek, belediyenin vatandaşın ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol oynadığına dikkat çekti. Kıran, "Belediye halkın en uğrak yeri. Hizmet bekleyen bu mekanda bir buçuk aydır görevdeyim. Vatandaşın her sorununa el birliğiyle çözüm arıyoruz. Merkez Mahallelerde Dedaş’ın kazı çalışmasını nasıl ve ne şekilde vatandaşın sıkıntısız bir şekilde hizmet alabilmesi için çaba gösteriyoruz." dedi.


Temel İlke: Kentin Gelişimi ve Kalkınması

Belediyecilikteki temel amacının kentin gelişimini ve kalkınmasını halkına aşılamak olduğunu belirten Kıran, bu görevi layıkıyla yerine getirmenin önemine vurgu yaptı. "Belediyecilik bir emek işidir. Kırsal ve merkezin ana caddeleri bana bağlı. Eğer ben başkan yardımcılığı koltuğunda oturuyorsam, o koltuğun hakkını vermem ve halkın taleplerini yerine getirmem gerekir." ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER