Gündem

SİYASİ PARTİLERDEN GAZETEMİZE ZİYARET

SİYASİ PARTİLERDEN GAZETEMİZE ZİYARET
11-01-2023 17:19

Dünyada ve ülkemizde her 10 günü çeşitli etkinliklerle kutlanan çalışan gazeteciler günü etkinlikleri Siverek ilçesinde de çeşitli ziyaretlerle kutlandı.

İlçesinde faaliyet gösteren bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla hedef gazetemizi ziyaret ederek çalışanların, gününü kutlayıp başarı dileklerini sundular.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) İlçe Başkanı Abdurrahim Sımak 10 Ocak Çalışan gazetecisiler gününde Gazetemizi ziyarette bulundu

Ardından Yeniden Refah Partisi (YRP) İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle gazetemizi ziyarette bulunarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günümüzü kutlayıp çiçeklerini takdim ettiler.

Siyasi parti temsilcilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Gazetemizi ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Donan Yaptığı Açıklamalarında Siverek’te Siyasi Parti Temsilcilerinin Gazetemizi bu anlamlı günde ziyaretleri bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Kamu ve Halkın haklarını koruyum yön veren gazetecilik mesleği Kutsal bir görev olduğunu belirtmek isterim. Gazetecilik bana göre sabır ve merak işidir. Hayatın her köşesinden haber çıkabileceğini bilmek, doğru haber için zamanı beklemek, belgeye ve gerçeğe sadakatle bağlı olmak, güçlü olandan korkmamak ve haklı olduğunuzu bilerek zayıf olanı korumaktır.

Yaptığımız iş, halk adına bilgiyi halkla paylaşmak ve yetkililerin hesap vermesini sağlamaktır. Gazetecilik vatandaşın hakkını ve kamuoyunun bilme ve doğru karar verme hakkını savunmaktır. Demokrasiyi, eşitliği ve adaleti korumaktır. Dedi. Bu vesileyle bizi ziyaret eden Siyasi Parti Temsilcilerini Siverek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler müdür vekili Şükrü Dolaş beye telefonla arayan günümüzü kutlayan çiçek gönderen herkese teşekkürlerimi iletiyorum”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER