Gündem

SOLOTÜRK'ten Şanlıurfa'da Göz Kamaştıran Gösteri

Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali'nde Akrobasi Şovu: Gökyüzü Nasıl Renklendi?

SOLOTÜRK'ten Şanlıurfa'da Göz Kamaştıran Gösteri
27-05-2024 09:26
ŞANLIURFA

Türk Hava Kuvvetleri'nin baş döndürücü akrobasi timi SOLOTÜRK, Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali'nde unutulmaz bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi. Eyyübiye Millet Bahçesi ve çevresini renklendiren bu etkinlik, hem gözleri hem de gönülleri fethetti.

SOLOTÜRK Ekibi Şanlıurfa'da

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği festival kapsamında Şanlıurfa'ya gelen SOLOTÜRK ekibi, akrobasi yeteneklerini sergileyerek izleyenlere adeta nefes kesen anlar yaşattı. Bu özel gösteri, festivalin en çok ilgi çeken etkinliklerinden biri oldu.

Şanlı Gökyüzünde Akrobasi Dansı

SOLOTÜRK pilotları, Eyyübiye Millet Bahçesi üzerinde yaklaşık 30 dakika süren uçuşları sırasında, çeşitli akrobasi hareketleri ile gökyüzünde dans etti. İzleyiciler, bu muhteşem gösteriyi cep telefonlarıyla kayıt altına alırken, zaman zaman alkışlarla pilotlara destek verdi.

Şanlıurfa'nın Yüksek Misafirleri

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar da dahil olmak üzere, şehrin protokol üyeleri, SOLOTÜRK'ün gösterisini ilgiyle izledi. Gösteri sırasında, protokol üyelerinin ve izleyicilerin heyecanı gözlerden kaçmadı.

Pilotlardan Vatandaşlara Selam

Gösterinin sonunda SOLOTÜRK pilotları, gerçekleştirdikleri uçuşun ardından alandaki vatandaşları selamladı. Bu jest, vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı ve festivalin coşkusunu daha da artırdı. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER