Teknoloji

Spor alanında enler ve ilklere 100 özel ödül

Cumhuriyetin 100. yılında 100 farklı gençlik ve spor organizasyonu düzenleyen Şehitkamil Belediyesi, başarılı sporcuları ve spor insanlarını özel bir törenle öd...

Spor alanında enler ve ilklere 100 özel ödül
27-10-2023 09:25

Şehitkamil Belediyesi'nden 100. Yıl Özel Ödül Programı

Ödül Töreninde Yıldızlar Geçidi

Şehitkamil Belediyesi'nin düzenlediği bu özel program, ulusal ve uluslararası platformlarda başarı elde eden sporcuları, antrenörleri, hakemleri, yöneticileri ve sporcu ailelerini bir araya getirdi. Organizasyonun bir yıldızlar geçidine dönüştüğü bu ödül töreni, başarılı isimlerin onurlandırılmasıyla öne çıktı.

Kimler Ödüllendirildi?

Spor akademilerinde en çok gelişme gösteren kursiyerler, spor faaliyetlerine istikrarla katılan vatandaşlar ve Türkiye adına farklı branşlarda önemli başarılara imza atan spor insanları ödüllendirildi. Törenin en dikkat çeken anlarından biri, 100. Yıl Özel Ödülü'nün Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na verilmesiydi.

“Program esnasında icra ettiği piyano dinletisiyle kulakların pasını silen Avrupa Satranç Şampiyonu Masal Budumlu, salondan uzun süre alkış aldı.”

Başkan Fadıloğlu'nun Mesajı

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, törende yaptığı konuşmada, Cumhuriyetin 100. yılında büyük bir gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirtti. Ancak Filistin'de yaşanan olaylar nedeniyle bir yanlarının buruk olduğunu dile getirdi. Başkan, bu özel programla sporda elde edilen başarıları, ilkleri, enleri ve uluslararası arenadaki zaferleri kutladıklarını vurgulayarak, tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER