Gündem

Tadilat Çalışmaları Hız Kazanıyor

Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş'ten Kampüsteki Onarım Çalışmalarına İnceleme

Tadilat Çalışmaları Hız Kazanıyor
25-01-2024 10:48

Adıyaman Üniversitesi, 6 Şubat depremlerinin ardından hasar gören kampüs binalarında başlatılan onarım çalışmalarına hız verdi. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kelleş, depremde hasar gören fakülte ve yüksekokul binaları ile sportif tesislerdeki onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Peki, bu çalışmalar öğrencilerin ve üniversite personelinin yaşamını nasıl etkileyecek ve Adıyaman Üniversitesi eğitim hayatına nasıl bir katkı sağlayacak?

Rektör Kelleş'ten Yerinde İncelemeler

Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş, incelemeler sırasında Genel Sekreter Doç. Dr. Mahmut Gürsoy, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynal Abidin Oğuz ve diğer ilgili personeller eşliğinde, tadilatı devam eden kapalı spor salonu, yüzme havuzu, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası ve Diş Hekimliği Fakültesi prefabrik binasını ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında rektör, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“Öğrencilerimizin eğitimlerine güvenli ve sağlıklı bir ortamda devam etmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.” - Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Adıyaman Üniversitesi Rektörü.

Onarım Çalışmalarının İlerleme Durumu

Rektör Kelleş, kapalı spor salonu ve yüzme havuzundaki çalışmaların %50 oranında tamamlandığını belirtti. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’ndaki çalışmaların son aşamasına gelindiğini ve Diş Hekimliği Fakültesi prefabrik binası ile ilgili poliklinikler ve öğrenci laboratuvarlarının Şubat ayında teslim alınmasının hedeflendiğini açıkladı.

Üniversitenin Yüz Yüze Eğitim Hedefi

Prof. Dr. Mehmet Kelleş, Adıyaman Üniversitesi’nin 2023- 2024 Bahar Döneminde yüz yüze eğitime başlayacak öğrenci sayısını artırdığını belirtti. Üniversitenin, öğrencilerin eğitimlerine güvenli ve sağlıklı bir ortamda devam etmelerini sağlamak için çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER