Yaşam

Tahmazoğlu, Gazianteplileri Kan Bağışına Davet Ediyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 27-28 Mayıs Tarihlerinde Düzenlenecek Kan Bağışı Kampanyası İçin Çağrıda Bulundu

Tahmazoğlu, Gazianteplileri Kan Bağışına Davet Ediyor
26-05-2024 13:15
GAZİANTEP

Kan Bağışı Hayat Kurtarıyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 27 Mayıs Pazartesi ve 28 Mayıs Salı günlerinde düzenlenecek olan kan bağışı kampanyası için vatandaşları 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na davet etti. Sabah 08:00'dan gece 20:30'a kadar devam edecek olan kampanyada, tüm bağışçılara spor ayakkabısı hediye edileceği müjdesini verdi.

Her Ünite Kan, Üç Kişiye Umut Oluyor

Tahmazoğlu, "Her bir ünite kan, üç farklı insanın hayatını kurtarabilir ve kendi bağışıklık sistemimizi güçlendirebiliriz" diyerek, kan bağışının önemine vurgu yaptı. Şahinbey Belediyesi olarak her yıl geleneksel hale getirdikleri kan bağışı kampanyasını bu yıl da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştireceklerini belirtti.

Sağlıklı Yaşam İçin Spor Ayakkabısı Hediyesi

Kan bağışında bulunan tüm vatandaşlara sağlıklı bir yaşam için spor ayakkabısı hediye edileceğini duyuran Tahmazoğlu, "Kan verelim, spor yapalım, sağlıklı kalalım" sloganıyla kampanyayı destekledi. Kan bağışı yaparak hem başkalarının hayatını kurtarmanın hem de kendi sağlığımızı korumanın mümkün olduğunu ifade etti.

27-28 Mayıs Tarihlerinde Demokrasi Meydanı'na Davet

Tüm vatandaşları 27-28 Mayıs tarihlerinde Demokrasi Meydanı'nda kan vermeye davet eden Tahmazoğlu, "Bu kampanyaya katılarak hem toplumumuza hem de kendi sağlığımıza katkıda bulunabiliriz" dedi. Kan bağışı yapmanın önemine dikkat çekerek, herkesin bu kampanyaya destek vermesini istedi.

Bağış Kampanyası İle Dayanışma ve Sağlık

Kan bağışı kampanyası, toplumun her kesiminden insanları bir araya getirerek, dayanışma ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda kan bağışı sayesinde insanların sağlık durumlarını kontrol etme ve genel sağlık bilincini artırma fırsatı da sunuluyor.

Sağlık İçin Bir Adım Atın

Şahinbey Belediyesi'nin düzenlediği bu anlamlı kampanyaya katılarak hem başkalarının hayatına dokunabilir hem de kendi sağlığınızı iyileştirebilirsiniz. 27-28 Mayıs tarihlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek bu etkinliği kaçırmayın!

- Mehmet Tahmazoğlu "Bağışladığımız 1 ünite kan ile 3 farklı insanın hayatını kurtarabilir, kendi bağışıklık sistemimizi güçlendirebiliriz."  İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER