Politika

Tayin Olan Hakim ve Savcılara Duygusal Veda

Batman'ın Kozluk ilçesinde görev yapan hakim ve savcılar, düzenlenen bir veda programı ile yeni görev yerlerine uğurlandı. Peki, bu özel etkinlikte neler yaşandı?

 Tayin Olan Hakim ve Savcılara Duygusal Veda
04-07-2024 19:00
BATMAN

Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör'den Teşekkür

Kozluk ilçe Kaymakamı Ekrem Güngör, görev sürelerini tamamlayarak tayini çıkan hakim ve savcılara hitap etti. Güngör, ilçede adaletin tecellisine sağladıkları katkılar ve başarılı çalışmaları için teşekkür etti. Ayrıca, yeni görev yerlerinde de başarılı olacaklarına olan inancını dile getirerek, "Kozluklu vatandaşlar adına sizlere teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinizde de başarılar diliyorum," dedi.

Katılım ve Destek

Veda programına, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör'ün yanı sıra Adalet Müfettişi Yunus Biçen, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Sefa Uzuner, Cumhuriyet Savcısı Yunus Emre Temiz, Hakime Firdevs Tanrıseven, Hakim Murat Gündüzoğlu, Hakime Nur Sema Arslan ve aileleri ile daire amirleri katıldı. Katılımcılar, meslektaşlarını ve ailelerini bu özel günde yalnız bırakmadı.

Duygusal Anlar ve Veda Mesajları

Program süresince, tayini çıkan hakim ve savcılar duygusal anlar yaşadı. Görev yaptıkları süre boyunca Kozluk ilçesine adaletin tecellisinde katkıda bulunmanın gururunu yaşadıklarını belirttiler. Veda konuşmalarında, birlikte çalıştıkları meslektaşlarına ve Kozluk halkına teşekkür ettiler.

 - Hakim Firdevs Tanrıseven "Kozluk'ta geçirdiğimiz süre boyunca, adaletin sağlanması için var gücümüzle çalıştık. Burada edindiğimiz tecrübeler, meslek hayatımızın geri kalanında bize rehber olacak."

Yeni Görevler İçin İyi Dilekler

Veda programı, yeni görev yerlerine gidecek hakim ve savcılar için iyi dileklerle sona erdi. Katılımcılar, meslektaşlarına başarılar dileyerek, yeni görevlerinde de aynı azim ve kararlılıkla çalışacaklarına inandıklarını ifade ettiler. Bu anlamlı veda, Kozluk ilçesinde iz bırakan bir anı olarak hafızalarda yer etti.

 - Cumhuriyet Savcısı Yunus Emre Temiz "Her veda, yeni bir başlangıçtır. Yeni görevlerimizde de adaletin tecellisi için aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğiz."

Veda programı, Kozluk halkının da katılımıyla sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Hakim ve savcılar, Kozluk'ta bıraktıkları dostluklar ve anılarla yeni görevlerine doğru yola çıktılar.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER