Politika

TBMM Başkanvekili Bozdağ'dan Önemli Açıklamalar

Bozdağ, partisi hakkında neler söyledi? Gazze'deki olaylara nasıl bir tepki gösterdi?

TBMM Başkanvekili Bozdağ'dan Önemli Açıklamalar
15-10-2023 14:20

AK Parti'nin Sürekli Yenilenme İddiası

Şanlıurfa'da düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti'nin sürekli kendini yenileyen tek parti olduğunu belirtti.

"Biz milletin değişim iradesine uyan ve bu iradenin gereğini yapan bir kadroyuz. Değişim diyenler değişimin tek adresi AK Parti'dir, değişimin lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır."

Gazze'deki Durum Hakkında Eleştiriler

Bozdağ, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstererek, uluslararası topluluğun bu duruma karşı sessiz kalmasını eleştirdi. Batının bu katliama sessiz kalmasını, uluslararası örgütlerin çifte standardını ve Avrupa'nın çifte yüzünü gündeme getirdi.

"İsrail zulmünü gizlemek için sadece medya manipülasyonlarıyla bir kavramsal manipülasyonlarla da milletin zihnini bulandırıyor, dünyayı aldatıyor."

Türkiye'nin Tavırları ve İsrail'e Eleştiriler

Bozdağ, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Gazze'deki olaylara karşı duruşunu ifade ederken, İsrail'in saldırılarına derhal son vermesi gerektiğini vurguladı. Türkiye'nin insani yardım konusundaki gayretlerine değinerek, Gazze'de yaşananların sadece çocukların değil, tüm insanlık, hukuk ve adaletin öldürülmesi olduğunu belirtti.

"Öldürülen insanlıktır. Öldürülen hukuktur. Öldürülen Birleşmiş Milletler'dir. Öldürülen vicdanlardır. Öldürülen adalettir, merhamettir."

Toplantının sonunda AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı da konuşmalarını gerçekleştirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER