Gündem

Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda yaşanan acı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Bu trajik olay, yol güvenliği konusundaki endişeleri bir kez daha gündeme getiriyor.

Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı
13-06-2024 19:00
ŞANLIURFA

Kaza Detayları

Şanlıurfa'da meydana gelen kaza, Mehmet Cemal Bayar'ın kullandığı 63 EG 801 plakalı kamyonet ile İhsan Kaya'nın yönetimindeki 06 ACL 950 plakalı panelvanın çarpışmasıyla gerçekleşti. Kaza, Şanlıurfa-Diyarbakır kara yolunun 26'ncı kilometresinde yaşandı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da şarampole yuvarlandı.

Acil Servis Müdahalesi

Çevredekilerin hızla yaptığı ihbar üzerine, olay yerine polis, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüler, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada Hayatını Kaybeden

Minibüste yolcu olarak bulunan Mehmet Varol, kaza yerinde yaşamını yitirdi. Mehmet Varol'un cenazesi, yapılan incelemelerin ardından ailesine teslim edilmek üzere morga kaldırıldı.

Yetkililerden Açıklama

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza nedeninin ve sorumlulukların belirlenmesi için gerekli incelemelerin yapılacağını ve kamuoyuna bilgi verileceğini açıkladı.

Yol Güvenliği Uyarıları

Bu tür kazalar, özellikle yoğun trafikli karayollarında sürücüleri dikkatli olmaya ve hız limitlerine uymaya davet ediyor. Yol güvenliği uzmanları, özellikle bayram ve tatil dönemlerinde artan trafikte ekstra dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER