Asayiş

Trafik Kazası

İki Otomobilin Çarpıştığı Kaza, Adıyaman'da 5 Yaralıya Neden Oldu

Trafik Kazası
25-01-2024 10:12

Adıyaman'da, Kahta istikametinden gelen iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Kaza, Adıyaman-Kahta Karayolu Fuar Merkezi yakınlarında meydana geldi. Peki, bu kaza nasıl gerçekleşti ve yaralananlar durumları nasıl?

Kaza Anı: İki Otomobilin Çarpışması

Mehmet Ş. idaresindeki 06 CTC 250 plakalı otomobil, Kahta'dan Adıyaman istikametine doğru ilerlerken, Adıyaman-Kahta Karayolu Fuar Merkezi yakınlarında U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada aynı istikametten gelen Habib Ş.'nin kullandığı 01 UF 026 plakalı otomobil ile çarpıştı. Bu çarpışma sonucu her iki sürücü ve araçlarda bulunan üç kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların Durumu ve Hastaneye Kaldırılmaları

Kazada yaralanan sürücüler Mehmet Ş. ve Habib Ş. ile araçlarda bulunan Abuzer T., Aslı Ş. ve Vesile Ş.'nin sağlık durumları hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi. Yaralılar, kazanın hemen ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kaza Soruşturması Devam Ediyor

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis ekipleri, kaza yerinde incelemelerde bulunarak kazanın nedenini ve detaylarını ortaya çıkarmak için çalışıyor. Kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği ve sorumlulukların belirlenmesi için yapılan soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER