Yaşam

Trafik Polislerinden Anlamlı Hareket

Soğuk Havada İyilik: Gölbaşı Trafik Polislerinden Sokak Hayvanlarına Yardım

Trafik Polislerinden Anlamlı Hareket
26-01-2024 18:30

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, soğuk hava ve yoğun kar yağışı sırasında sokak hayvanlarını besleyerek anlamlı bir yardım eli uzattı. Trafik tedbirleri ve uygulamalarına devam eden polis ekipleri, bu zorlu hava koşullarında sokak hayvanlarının da ihtiyaçlarını göz ardı etmedi. Peki, bu iyilik dolu hareket nasıl gerçekleşti ve polislerin bu davranışı toplumda nasıl bir etki yarattı?

Polis Ekiplerinin Sokak Hayvanlarına Yardımı

Polis ekipleri, devriye görevi sırasında ilçe merkezi ve kent dışındaki karayollarında soğuk hava ve kar yağışından dolayı yiyecek bulmakta zorlanan kedi ve köpeklere yiyecek sağladı. Bu yardım, sokak hayvanlarının bu zorlu kış günlerinde hayatta kalmasına büyük destek oldu.

Sokak Hayvanlarına Uzanan Yardım Eli

Yoğun kar yağışı ve soğuk havada yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için polis ekipleri yiyecek sağladı, böylece sokak hayvanlarının ihtiyaçlarına dikkat çekildi.

Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için yapılan bu yardım, toplumda farkındalık yaratmayı ve sokak hayvanlarına karşı duyarlılık oluşturmayı hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER