Gündem

Trendyol, Körfez Bölgesi'nde İkinci Pop-Up Mağazasını Açtı

Trendyol'un Yeni Mağazası Körfez Bölgesi'nde Alışveriş Deneyimini Nasıl Değiştiriyor? Ziyaretçileri Neler Bekliyor?

Trendyol, Körfez Bölgesi'nde İkinci Pop-Up Mağazasını Açtı
29-05-2024 13:20

Trendyol'un Yenilikçi Adımları

Trendyol, Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde ikinci pop-up mağazasını açarak Körfez Bölgesi'ndeki varlığını güçlendirdi. Türk üreticileri e-ihracat yoluyla uluslararası pazarlara taşıyan şirket, alışveriş deneyimine getirdiği yeniliklerle dikkat çekiyor. Bu yeni mağaza, yerli üreticilerin ürünlerini Körfez Bölgesi'ndeki tüketicilerle buluşturuyor ve dijital alışveriş deneyimi sunuyor.

Kapsamlı Ürün Yelpazesi

Trendyol, 50 bin yerli üreticinin 15 milyon ürün seçeneğini Körfez Bölgesi'ne taşımayı hedefliyor. Cidde'deki pop-up mağaza, Trendyol koleksiyonundan 150 parçayı sergileyerek ziyaretçilere farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Mağaza, ziyaretçilerin beğendikleri ürünleri üzerlerindeki QR kodları okutarak çevrim içi satın alabilmelerine olanak tanıyor.

Bölgedeki Büyüme Hedefleri

Trendyol, 2023 Eylül ayından bu yana Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Bahreyn ve Umman'da pazaryeri modeliyle faaliyet gösteriyor. Bölgede 8 ayda 2 milyon aktif müşteriye ulaşan şirket, yıl sonuna kadar müşteri tabanını 6 milyona çıkarmayı hedefliyor. Türk üreticilerini teknolojik altyapısı ve lojistik ağı ile destekleyen Trendyol, satıcıların pazarlama yatırımlarını da üstleniyor.

Engin Altan Düzyatan'ın Katılımı

Trendyol'un Cidde'deki Mall of Arabia'da ziyaretçilerini üç hafta boyunca ağırlayacak mağazasının lansmanına ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan da katıldı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Düzyatan, Trendyol ile olan işbirliğinden büyük heyecan duyduğunu belirtti.

Ortaklığın Heyecanı

"Benim için de vazgeçilmez bir platform haline gelen Trendyol ile bu ortaklığın, bölgenin tamamındaki Trendyol müşterileri tarafından sevileceğini düşünüyorum." ifadelerini kullanan Düzyatan, Trendyol'un bölgedeki genişlemesinin önemini vurguladı.

Gelecekteki Planlar

Trendyol, Körfez Bölgesi'nde e-ihracat gerçekleştiren Türk üreticilerini desteklemeye devam ederken, teknolojik altyapısı ve lojistik ağı ile bölgede güçlü bir konumda yer almayı hedefliyor. Şirket, müşteri tabanını genişletmek ve bölgedeki varlığını daha da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER