Kültür & Sanat

Tüm Birimlere" Filmi Gösterimi Büyük İlgi Gördü

Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen film gösterimi, büyük bir merakla beklenen "3310’dan Tüm

Tüm Birimlere" Filmi Gösterimi Büyük İlgi Gördü
15-01-2024 15:40

Yönetmen Mazlum Yiğit İmzasıyla Heyecan Veren Bir Film

Mardian Mall Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen film gösterimi, atandığı şehirdeki zorlu bir savaşın içinde bulunan bir emniyet müdürünün çarpıcı hikayesini anlatan "3310’dan Tüm Birimlere" adlı filmle büyük bir heyecan yarattı. Film, yönetmen Mazlum Yiğit'in imzasını taşıyor ve izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Sinemaseverlerin Buluşma Noktası: Mardian Mall

Mardian Mall Alışveriş Merkezi, bu özel gösterim için sanatseverleri ağırladı. Sinema ve sanat dünyasından birçok ünlü isim, filmin galasına katılarak etkinliği renklendirdi. Gösterimin ardından düzenlenen söyleşi, sinemaseverlerin film hakkında daha fazla bilgi edinme fırsatı sunarken, oyuncuların samimi sohbetleri izleyicileri büyüledi.

Ünlü Oyuncuların Büyüleyici Performansları

"3310’dan Tüm Birimlere" filminde başrolleri paylaşan ünlü oyuncular Hakan Meriçliler, Ayhan Taş, Hülya Diken, İskender Bağcılar ve İzzet Çivril, filmin galasında yer aldı. Oyuncuların büyüleyici performansları ve filmin etkileyici hikayesi, izleyicilerden büyük beğeni kazandı.

Sinema Dünyasının Görkemli Buluşması

, sinema dünyasının görkemli bir buluşma noktası haline geldi. İzleyiciler, bu özel etkinlikte sinema sanatına olan sevgilerini bir arada paylaşma fırsatı buldular.

3310’dan Tüm Birimlere filmi, Mardian Mall'daki bu unutulmaz gösterimi ile izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Sinema tutkunlarının kaçırmaması gereken bir yapım olarak göze çarpıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER