Gündem

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nden PKK'ya Sert Tepki ve Lane

Kaybedilen 21 Kahraman Asker İçin Dernekten Açıklama: Terör Örgütüne Lanet,

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nden PKK'ya Sert Tepki ve Lane
16-01-2024 15:36

Türkiye'nin Dört Bir Yanından Ses Veren Dernek: PKK'nın Alçak Saldırılarına Karşı Ortak Tavır

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, 81 ilde düzenlediği basın açıklamasıyla PKK terör örgütünün son saldırılarını kınadı. Dernek, Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 21 askerimizin şehit edilmesini lanetleyerek, bu alçakça eylemlere dikkat çekti ve şehitlerimizin anısına saygı gösterilmesi çağrısında bulundu.

Terörle Mücadelede Kararlılık Vurgusu: 40 Yıllık Mücadelenin İzleri

Dernek, 40 yıldır devam eden PKK terörünü kınarken, derneğin başkanı Gülay Bozan'ın açıklamalarıyla terör örgütünün insanlık dışı saldırılarını ve bu saldırıların Türk milletinin birliğini nasıl daha da güçlendirdiğini vurguladı. Bozan, "Her karış toprağı şehit kanıyla sulanan aziz vatanımızın başı sağ olsun!" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Meclise Çağrı: Terör Destekçilerine Yer Yok!

Dernek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne seslenerek, şehitlere olan vefa borcunun yerine getirilmesini istedi. Meclisten, terör örgütünü destekleyen kişilerin çıkarılması ve teröre karşı daha etkin önlemler alınması talep edildi. Bozan, "Eğer samimiyseniz, önce terör destekçilerini meclisten çıkarın" diyerek meclise seslendi.

Dernekten 10 Maddelik Talep Listesi: Terörle Mücadelenin Yolu

Dernek, terörle mücadelede etkin olacak 10 maddelik bir talep listesi sundu . Bu talepler arasında terör örgütünün liderlerine karşı sert önlemler, teröristlerin mal varlıklarına el konulması ve terör uzantılı partilerin siyasi faaliyetlerinin kısıtlanması yer alıyor. Bozan, "Bu önlemler alınmadan terörle mücadele tam anlamıyla başarılı olamaz" dedi.

Şehitlerimizin Anısına: Dernekten Güçlü Sözler ve Kararlılık Mesajı

Dernek Başkanı Gülay Bozan, şehit askerlerimizin anısını onurlandırmak ve onların fedakarlıklarını unutturmamak adına güçlü ve kararlı bir dil kullanarak, terörle mücadelenin sadece güvenlik güçlerinin değil, tüm milletin ortak sorumluluğu olduğunu belirtti. Bozan, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, bu kutsal vatanı korumak için her türlü tedbiri alacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

Son Söz: Terörle Mücadelede Ulusal Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Basın açıklamasının sonunda, Türkiye'nin her kesiminden insanların teröre karşı ortak duruş sergilemesi ve ulusal birlik ve beraberliğin altının çizilmesi önemli bir mesaj olarak verildi. Dernek, terörle mücadelenin sadece askeri ve güvenlik önlemleriyle değil, toplumun tüm kesimlerinin katılımı ve desteğiyle başarılacağını vurguladı.

Etiketler:

Terörle Mücadele, PKK, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Gülay Bozan, Vatan, Kahraman Askerler

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER