Asayiş

Vali Akkoyun, Güvenlik Güçleriyle Buluştu

Mardin’de güvenlik önlemleri nasıl güçlendiriliyor? Vali Akkoyun’un güvenlik güçlerine yaptığı ziyaretin amacı neydi? detaylar haberimizde

Vali Akkoyun, Güvenlik Güçleriyle Buluştu
28-10-2024 07:00
MARDİN

Özel Harekat Birliklerine Ziyaret

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, şehrin güvenlik güçleriyle dayanışma içerisinde olduğunu göstermek amacıyla önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Mardin Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’nı ziyaret eden Vali Akkoyun, beraberindeki heyetle birlikte kolluk kuvvetlerinin çalışmalarını yakından inceledi.

Heyet Eşliğinde Gerçekleştirilen Ziyaret

Vali Akkoyun’a ziyaretinde Vali Yardımcısı Mehmet Naim Akgül, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tahsin Saruhan ve İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday eşlik etti. Heyet, Mardin’in güvenliği için görev yapan Özel Harekât Polisi ve Jandarma Birliklerine teşekkürlerini ileterek, çalışmalarındaki başarıların devamını diledi. Ziyaret sırasında güvenlik güçlerinin moral ve motivasyonunun yüksek tutulmasının önemine dikkat çekildi.

Terörle Mücadelede Başarı

Vali Akkoyun, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada güvenlik güçlerinin terörle mücadelede elde ettikleri başarılardan gurur duyduklarını belirtti. Vali Akkoyun, Kahraman Özel Harekatımız, terörle mücadelede gösterdiğiniz başarı ile göğsümüzü kabartıyorsunuz. Bizler her zaman vatandaşımızın huzur ve güvenliği için var gücümüzle çalışıyoruz. şeklindeki ifadeleriyle güvenlik güçlerine olan takdirini dile getirdi.

Kararlılık Mesajı

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Mardin’in huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik kararlı duruşlarını sürdüreceklerini belirten Vali Akkoyun, "Barış ve huzurumuzu bozmak isteyenlere karşı dün olduğu gibi bugün de kararlı mücadelemiz devam etmektedir," diyerek, güvenlik güçlerinin bu konudaki azimli tutumunu vurguladı. Bu mesaj, şehirde güvenlik ve asayişin temininde önemli bir moral kaynağı oldu.

Güvenlik Güçlerine Teşekkür

Vali Akkoyun, güvenlik kuvvetlerinin başarısını överken, onlara olan minnetini dile getirdi. Özellikle ailelerine de teşekkür ederek, Rabbim tüm güvenlik kuvvetlerimizi muhafaza ve muzaffer eylesin. Sizlere ve fedakar ailelerinize sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum. sözleriyle duygu dolu bir konuşma gerçekleştirdi. Bu ziyaret, güvenlik güçlerine olan desteğin sembolik bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Şehir Güvenliği İçin Sürdürülen Çalışmalar

Mardin’deki güvenlik güçlerinin etkin çalışmaları, şehirde barış ve huzurun devamlılığını sağlamak adına büyük önem taşıyor. Vali Akkoyun’un ziyareti, güvenlik birimlerinin moral ve motivasyonunu artırarak, halkın huzuru için sürdürülen mücadelede birlik ve dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER