Sağlık

Vali Varol'dan Kahraman Askerimize Ziyaret

Vali Osman Varol, Irak'ın Kuzeyinde yaralanan askeri ziyaret etti. Peki, sağlık durumu nasıl?

Vali Varol'dan Kahraman Askerimize Ziyaret
02-07-2024 13:45
ADIYAMAN

Elim Kaza Sonrası Hastanede

Adıyaman Valisi Osman Varol, Irak’ın Kuzeyindeki Metina bölgesinde görev esnasında yaşanan elim bir kaza sonucu yaralanan Piyade Astsubay Mehmet Tayyib Uyar'ı tedavi gördüğü Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. Vali Varol, askerimizin sağlık durumu hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Vali Varol'dan Mehmetçiklere Destek

Vali Varol, ülkenin birliği, bütünlüğü, güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden zor şartlar altında görev yapan tüm Mehmetçiklere ve güvenlik görevlilerine Allah’tan güç ve kuvvet diledi. “Allah, kahramanlarımızı her türlü kazadan, beladan korusun. Kahraman gazimize Allah’tan acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.

Sağlık Durumu Nasıl?

Piyade Astsubay Mehmet Tayyib Uyar'ın sağlık durumu hakkında konuşan hastane yetkilileri, yaralanmanın ciddi olduğunu ancak tedavi sürecinin başarılı bir şekilde ilerlediğini belirtti. Vali Varol'un bu ziyaretinin, moral ve motivasyon açısından önemli olduğu vurgulandı.

Bu ziyaret, Adıyaman halkı ve askeri personel tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Vali Varol'un Mehmetçiklere olan desteği, toplumda büyük bir yankı uyandırdı.İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER