Gündem

Vatandaşlar Ramazanda Millet Cami’ne Akın Etti

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Türkiye'nin ikinci büyük camisi olan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi, vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Peki, neden bu kadar büyük bir ilgi var?

Vatandaşlar Ramazanda Millet Cami’ne Akın Etti
12-03-2024 15:40
GAZİANTEP

Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’ne Yoğun İlgi

Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte neden vatandaşların akınına uğradı? Teravih namazı için tercih edilmesinin sebebi nedir?

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun Açıklamaları

"Ramazan ayı boyunca Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi’nde neler yapılacak? Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun bu konudaki düşünceleri neler?"

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla bir arada olacaklarını belirterek Ramazan ayı boyunca neler planladıklarını açıkladı. Peki, bu planlar nelerdir?

Vatandaşların Memnuniyeti

Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi'ne gelen vatandaşlar, yaşadıkları memnuniyeti dile getirdiler. Peki, vatandaşlar neden cami ve külliye hakkında bu kadar olumlu düşünüyorlar?

Gaziantep'te Ramazan coşkusunun yaşandığı bu dönemde, Şahinbey Millet Camii ve Külliyesi vatandaşların buluşma noktası haline gelmiş durumda. İHA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER