Spor

Voleybol Turnuvası Düzenlendi

düzenlenen voleybol turnuvası, bölgedeki takımlar arasında büyük bir heyecana sahne oldu. Sincik Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleştirilen bu turnuva, hem sporc...

Voleybol Turnuvası Düzenlendi
14-11-2023 11:16

Sincik'te Heyecanlı Voleybol Turnuvası: Sincik ÇPAL Gençlik Spor Şampiyon Oldu

Turnuvanın Genel Görünümü

Beşinci kez düzenlenen Sincik Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası'na, ilçedeki resmi ve özel kurumlar ile vatandaşlar katıldı. Toplam 10 takımın mücadele ettiği turnuvada 24 maç oynandı. Turnuva, iki grup olarak gerçekleşti ve gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükseldi.

Final Heyecanı ve Şampiyonun Belirlenmesi

Yarı final eşleşmeleri sonucunda Sincik ÇPAL Gençlik Spor ile Söğütlübahçe Spor finale yükselen iki takım oldu. Final müsabakasında Söğütlübahçe Spor'u 3-0 yenen Sincik ÇPAL Gençlik Spor turnuvanın şampiyonu oldu. Söğütlübahçe Spor ikinci, Sincik AİHL Spor ise üçüncü sırada yer aldı.

Kaymakam ve Belediye Başkanının Katılımı

Final maçlarını Sincik Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu ve Belediye Başkanı Mehmet Korkut da izledi. İkili, maç sonrasında dereceye giren takımlara madalyalarını ve kupalarını takdim etti. Kaymakam Bozkurtoğlu, şampiyon olan takımı ve diğer takımları tebrik ederek oyuncularla sohbet etti.

Belediye Başkanının Ödül Sözü

Belediye Başkanı Mehmet Korkut, turnuvada birinci olan takımı başarısından dolayı tebrik ederek takımı ödüllendireceğini dile getirdi.

Turnuva, Sincik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildi ve ilçedeki spor heyecanına büyük katkı sağladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER