Spor

World Combat Games’te DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü rüzgarı

DEPSAŞ Enerji Sporcusu Gökhan Seven Altın Madalyaya Ulaşırken, Gülendam Sarıbal Dünya Dördüncüsü Oldu. Peki, Bu Başarılarının Ardında Hangi Hikayeler Var?

World Combat Games’te DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü rüzgarı
04-11-2023 11:43

Gökhan Seven ve Gülendam Sarıbal'dan World Combat Games'te Büyük Başarı

Gökhan Seven'den Altın Madalya

World Combat Games'te, bedensel engelliler 75 kilogram sol kol kategorisinde mücadele eden Gökhan Seven, altın madalya kazandı. Bebeklik döneminde geçirdiği ateşli hastalık sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Seven, bu madalya ile toplamda 29 madalya sayısına ulaştı. 25-29 Ekim 2023 tarihlerinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad'da düzenlenen turnuvada, Türkiye'yi gururla temsil etti.

"Bebeklik döneminde geçirdiği ateşli hastalık sonucunda tekerlekli sandalye ile yaşamak zorunda kalan Gökhan Seven, elde ettiği başarılarla paralimpik sporculara örnek olmaya devam ediyor."

Gülendam Sarıbal'ın Başarısı

Bir diğer başarılı sporcu Gülendam Sarıbal ise, aynı turnuvada 80 kilogram kategorisinde Dünya 4.'sü olarak kayıtlara geçti. İki sporcu da Riyad'da gerçekleşen World Combat Games'te gösterdikleri performansla dikkat çektiler.

" Sporcularımızın elde ettiği bu başarı, azmin ve kararlılığın ne kadar büyük işlere imza atabileceğini bir kez daha gösterdi."

Kulüpten Gurur ve Sevinç

DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü Başkanı Mehmet İpek, sporcularının başarısını gurur ve sevinçle karşıladı. Sporcuların elde ettiği başarının azmin ve kararlılığın simgesi olduğunu belirtti ve sporcuların ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını diledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER