Yaşam

Yaşam Mücadelesi Veren Dede ve Toruna Umut Oldu

Zor Koşullarda Yaşayan Dede ve Torununa Yardım Eli Uzatıldı: Acaba Onlar Şimdi Nasıl Bir Hayata Başlayacaklar?

Yaşam Mücadelesi Veren Dede ve Toruna Umut Oldu
14-01-2024 15:27

Adıyaman'da, babası cezaevinde olan ve annesi tarafından terk edilen 7 yaşındaki Rüzgar Açıkgöz, dedesi Ramazan Açıkgöz ile birlikte zor şartlarda yaşamını sürdürüyordu. Adıyaman Kalesi yanında, Sanat Sokağı'ndaki küçük bir kulübede, soğuk havaya ve zorlu koşullara meydan okuyarak hayat mücadelesi veren bu dede-torun ikilisi, sonunda toplumun dikkatini çekmeyi başardı.

Toplumun Sıcak Eli: MHP ve Aile Sosyal Hizmetlerin Müdahalesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanı Ali Önat ve partililer, zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren dede ve toruna yardım eli uzattı. Ziyaretleri sırasında dede ve torununa çeşitli ikramlarda bulunan Önat ve ekibi, onlara daha iyi bir yaşam sunmak için adımlar attı. Bu anlamlı ziyaret, Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici'nin de dikkatini çekti.

Ali Önat, MHP Adıyaman İl Başkanı "Onlara daha iyi bir yaşam sunmak, hepimizin insanlık görevi." - 

Yeni Bir Başlangıç: Güvenli Bir Yuva

Başkan Önat ve beraberindekilerin çabaları sonucu, Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ve ekipleri, dede ile torunu eski yaşamlarından alarak, onları daha güvenli ve sıcak bir yere yerleştirmek üzere harekete geçti. Dede ve torunu, yeni yaşamlarına adım atmanın mutluluğunu ve rahatlığını ifade ederken, kendilerine uzanan yardım elleri için minnettarlıklarını dile getirdiler.

Ramazan Açıkgöz, Dede "Bu yeni başlangıç, hayatımıza umut ve mutluluk getirdi." - 

Adıyaman'da zor şartlarda yaşayan bir dede ve torununun hikayesi anlatılıyor. Dede Ramazan Açıkgöz ve torunu Rüzgar Açıkgöz, Adıyaman Kalesi yakınında bir kulübede yaşamak zorunda kalmışlar. Rüzgar'ın babası cezaevinde olduğu ve annesi tarafından yaklaşık 2,5 yıl önce terk edildiği için, dedesiyle birlikte yaşamak zorunda kalmış. Yaşadıkları zor koşullar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adıyaman İl Başkanı Ali Önat ve partililerin dikkatini çekmiş. Onlar, dede ve torununu ziyaret ederek, ihtiyaçlarını karşılamış ve onları daha güvenli bir yere taşıma konusunda yardımcı olmuşlar. Adıyaman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Bilici ve ekibi de bu sürece dahil olmuş ve dede ile torununu daha iyi koşullarda yaşayabilecekleri bir yere götürmüşler.

Haberin sonunda ise, bu anlamlı olayı tüm topluma duyuran ve destek olan herkese teşekkür edildi. Adıyaman'da yaşanan bu olay, toplumun zor durumdaki insanlara nasıl yardım edebileceğini ve birlikte daha güçlü olabileceğini gösteren güzel bir örnek oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER