Eğitim

Yeni Yılda Anlamlı Ziyaretler

Yeni yılda görev başında olan kamu çalışanlarına ve taksicilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Tahmazoğlu, ne mesaj verdi?

Yeni Yılda Anlamlı Ziyaretler
02-01-2024 09:16

Yeni Yıl Arifesinde Görev Başındakilere Moral Ziyareti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılının son gününde, yılbaşını görevleri başında karşılayan polis, itfaiye ve taksici esnafını ziyaret etti. Bu ziyaretlerle, her zaman halkın hizmetinde olan ve özellikle önemli günlerde görev başında olan çalışanlara moral ve teşekkürlerini iletti.

Başkan Tahmazoğlu'nun Yeni Yıl Temennileri

Belediye Başkanı Tahmazoğlu, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, 2023 yılında yaşanan olumsuzlukların geride kalmasını ve yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Tahmazoğlu, özellikle emniyet mensupları, itfaiyeciler ve sağlık çalışanlarının fedakâr çalışmalarına dikkat çekerek, toplumun huzuru için gece gündüz demeden çalışan bu bireylerin önemini vurguladı.

"2023 yılında yaşanan tüm olumsuzlukların ve üzücü olayların geride kalmasını diliyorum. Yılın her günü biz uyusak dahi emniyet mensuplarımız, itfaiyecilerimiz ve sağlık çalışanlarımız görevlerinin başındalar. Yeni yılın onlara sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum." - Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediye Başkanı



Bu anlamlı ziyaretler, toplumun farklı kesimlerinin yeni yılda da görevlerine devam edeceği mesajını verirken, aynı zamanda bu çalışanların özverili hizmetlerinin takdir edilmesinin önemini de gösteriyor. Başkan Tahmazoğlu'nun bu jesti, toplumda birlik ve beraberlik duygularını güçlendiriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER