Gündem

YENİ YILI HASTANEDE GEÇİRDİLER

YENİ YILI HASTANEDE GEÇİRDİLER
01-01-2019 16:07

BİR DAMLA KAN TALASEMİ DERNEĞİ, BAŞKANLIĞI YENİ YILI HASTANEDE KARŞILADI

Bir damla Kan Talasemi Derneği Başkanı İbrahim Dizlek, beraberinde ki Sivil troplum kuruluşu yetkilileri ile Dernek yönetimiyle birlikte Siverek Devlet Hastanesine giderek görevi başında bulunan doktor, saklık çalışanları ile hastaları ziyaret ederek, yeni yılarını kutlayıp sağlık ve mutlu bir yıl olmasını dilediler.

Ziyaret heyetinde bulunanlar görevin başındaki doktorlar dâhiliye uzmanı şahin Gülel, Acil uzmanı Dr. Mehmet açın, Türkiye kan hastalıkları koordinatörü Mehmet Hanifi Güneş, Siverek esnaf ve zanaatkârlar derneği Başkanı Hamza Salkım ile Başkan Yardımcısı Ali İhsan Dübüllü, Bir damla Kan Talasemi Derneği Başkanı İbrahim Dizlek, Bir damla kan Talasemi Dernek sekreteri Mehmet Emin Menteş heyet Siverek devlet hastanesinde haşata ve görevi başında olan doktorları ziyaret ederek yeni yılların kutladılar.

Bir damla Kan Talasemi Derneği Başkanı İbrahim Dizlek, yaptığı açıklamada şunları kaydetti “ Bizde bir deyim var “ damdan düşenin halini damdan düşen anlar.

Allah hiç kimseye hastalık vermesin,idoktorlarında eksikliğini vermesin. Görevi başında insanlarımıza sağlık vermeye çalışan doktorları ve onlardan sağlık bekleyen hastaların yeni yılını kutladık.

Bizim için yeni yılın pek anlamı yok her yıl hastalıklarla hasta hakları ile mücadele ediyoruz böyle bir durumda bizim yerimiz yeni yılda hasta ve onlara şifa vermeye çalışan doktorların yanı olmalı, bizde böyle yaptık doktorlarımıza başarılı bir yıl dilerken şifa bekleyenlere şifa diledik.Haber Mehmet Fatih SERGİ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER