Eğitim

Yerel Yönetim Dersinde Başkan Özel Ders

Şehitkamil Belediye Başkanı, İlkokul Öğrencilerine Yerel Yönetimleri Anlattı: Peki, Çocuklar Ne Sordu?

Yerel Yönetim Dersinde Başkan Özel Ders
09-01-2024 13:36

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Empati İlkokulu'nun 3. sınıf öğrencilerine " Yerel Yönetimler" konusunu anlattı. Bu özel ders, öğretmenin talebi üzerine gerçekleşti ve öğrencilerin tüm sorularına yer verildi.

Başkanın Sınıf Ziyareti

İlkokul Öğretmeni Ganime Kılıçparlar, müfredatta yer alan "Yerel Yönetimler" konusunun daha iyi anlaşılması için Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na bir teklifte bulundu. Fadıloğlu, bu talebe hızla yanıt vererek Empati İlkokulu 3/C sınıfı öğrencileriyle buluştu. Sade ve anlaşılır ifadelerle konuyu öğrencilere aktaran Başkan, merak edilen tüm soruları da yanıtladı.

Programın Değerlendirmesi

"Geleceğimiz, yavrularımıza emanet," diye konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eğitim sistemi içerisinde demokratik yönetim sistemlerinin önemini vurguladı ve çocukların sorularını değerli bulduğunu belirtti.

Programın sonunda, Başkan Fadıloğlu ve öğrenciler hatıra fotoğrafı çekildi, ayrıca Başkan, okul idarecileri ve öğretmenleriyle sohbet etti. Programa, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü de katıldı.

Öğretmenin Teşekkür Mesajı

Empati İlkokulu Öğretmeni Ganime Kılıçparlar, yerel yönetimler konusunu işlerken Başkan Fadıloğlu'nun katılımının önemine değindi ve kendisine teşekkür etti.

Bu özel dersin amacı, çocuklara yönetim birimleri hakkında doğrudan bilgi sağlamaktı. Öğrencilerin soruları ve Başkanın yanıtları, eğitimde etkileşimli ve uygulamalı öğrenmenin gücünü gösterdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER