Politika

Yeşim Salkım'dan Mülteci ve Aşı Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Ünlü sanatçı Yeşim Salkım, mülteci istemediğini belirtirken, aşı hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı. Salkım'ın bu açıklamalarının ardında ne yatıyor?

Yeşim Salkım'dan Mülteci ve Aşı Hakkında Çarpıcı Açıklamalar
12-09-2023 12:54

Mülteci Konusunda Net Mesaj

MustafaBarisDurak Medya'nın yayımladığı haberde Yeşim Salkım, mülteci konusundaki düşüncelerini sert bir dille dile getirdi. Sanatçı, ülkenin artık mülteci kabul etmemesi gerektiğini vurgulayarak,

"Ülkemde mülteci istemiyorum. İstemiyorum. Burası benim ülkem, bizim ülkemiz. Biz devletiz, biz halkız. Ülkemde mülteci istemiyorum. Çok sıkıldım bu mültecilerden."

ifadelerini kullandı.

Aşı Konusunda Şaşırtıcı İddialar

Yeşim Salkım, mülteci konusundaki açıklamasının ardından salgın hastalıklar ve aşılama konusunda da konuştu. Sanatçı, aşı olmayacağını belirtirken, aşının zararları olduğunu iddia etti.

"Aşı da olmayacağım. Yok grip geliyor. Sizin cebinizi doldurmanıza ve insanları zehirleyip öldürmenize izin vermeyeceğim. Aşı da olmuyorum. Kendinize de dikkat edin. Millet sapır sapır ölüyor haberiniz olsun. Benim baba anne gitti pıhtı attı. 30 yaşında iki gün önce arkadaşımızın oğlu pıhtı attı öldü."

şeklinde ifade etti.

Yeşim Salkım'ın bu açıklamaları, hem mülteci konusundaki tavrını ortaya koydu hem de aşı hakkında kamuoyunda tartışma yaratacak iddialarda bulundu. Sanatçının bu ifadeleri, sosyal medyada ve basında geniş yankı buldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER