Asayiş

Yılbaşı Noktalarında 2 Bin 527 Personel

Yılbaşı Gecesi Kentin Güvenliği İçin Sahada

Yılbaşı Noktalarında 2 Bin 527 Personel
01-01-2024 17:26

Vali Su, Güvenlik Güçlerini ve Sürücüleri Ziyaret Etti

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, yılbaşı gecesi 170 noktada 2 bin 527 personelle sahada olduklarını söyledi.

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, yılbaşı gecesi kentteki güvenliği sağlamak için 170 farklı noktada 2 bin 527 personelin görevde olduğunu açıkladı. Vali Su, Diyarbakır-Şanlıurfa yolu üzerindeki jandarma ve emniyet kontrol noktalarını ziyaret ederek, güvenlik güçlerinin ve sürücülerin yeni yılını kutladı ve vatandaşlara ikramlarda bulundu.

Güvenlik Güçleri Hazır Vaziyette

Vali Su, "2024 yılının Diyarbakırlı vatandaşlar ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ettiğini dile getirdi. “Biz de bugün vatandaşlarımızın huzur ve güveni için, geceyi de yine huzur ve güvenle geçirmeleri için tüm ekiplerimizle beraber tedbirlerimizi aldık” dedi.

Vali Su, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yılın herkes için hayırlara vesile olmasını diledi ve vatandaşların huzur ve güven içinde yeni yıl geçirmeleri için tüm ekiplerin tedbirlerini aldıklarını belirtti. Şu anda emniyet ve jandarmanın kent genelinde 170 noktada 292 ekip ve 2 bin 527 personelle sahada görevde olduğunu ifade etti. Bu kapsamda güvenlik kontrollerinin sürdüğünü ve vatandaşların huzur ve güvenliği için güvenlik güçlerinin çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Yoğunluk Nedeniyle Ek Personel Takviyesi

Bugün yılbaşı nedeniyle oluşabilecek yoğunluk nedeniyle ek personel takviyesiyle ekiplerin nöbetlerini sürdürdüğünü kaydeden Vali Su, “İnşallah herhangi bir olumsuzluk olmaz. Bu vesileyle bir kez daha tüm vatandaşlarımızın, tüm Diyarbakırlı hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ediyorum. 2024 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Vali Su, yılbaşı gecesi oluşabilecek yoğunlukları önlemek için ek personel takviyesi yapıldığını belirtti ve olumsuz bir durum yaşanmamasını temenni etti. Aynı zamanda tüm vatandaşları ve Diyarbakırlı hemşerileri yeni yıl dolayısıyla tebrik ederek, 2024 yılının hayırlar getirmesini diledi.

Vali Su’ya İl Jandarma Komutanı Tüm General Selçuk Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, komutanlar ve amirler eşlik etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER