Kültür & Sanat

"Yılın En Hızlı Yükselen Markası" Ödülünü Kazandı

"Best Of Gaziantep Awards" ödül töreninde Mamato Baklavaları, "Yılın En Hızlı Yükselen Markası" ödülünü aldı. Peki, bu başarının ardındaki sır nedir?

"Yılın En Hızlı Yükselen Markası" Ödülünü Kazandı
01-12-2023 15:57

Gaziantep'te düzenlenen 

Gecede Öne Çıkan Marka: Mamato Baklavaları

Gaziantep'te 3. kez düzenlenen "Best Of Gaziantep Awards" ödül töreninde, Mamato Baklavaları " Yılın En Hızlı Yükselen Markası" ödülüne layık görüldü. Bu ödül, markanın sektördeki başarısını ve hızlı yükselişini simgeliyor.

Ödül Töreninin Detayları

Törenin ana sponsoru olan Mamato Baklavaları, ödülünü ünlü sanatçı Mehmetli Erbil ve Aslı Kökçe'nin elinden aldı. Ödül töreninin organizasyonu ve yapımcılığını Mola Saati Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Melek Budak ile Ali Göksular üstlendi.

"Bir Gaziantep baklavası nasıl olur kısaca anlatmak gerekirse, elinize baklavayı alıp ters çevirip ısırınca baklavanın sesi tam gelmesi gerekiyor ve içinde kullanılan malzemeler ayrı ayrı lezzet vermesi gerekiyor." - Vakkas Tuncel, Mamato Baklavaları Sahibi

Mamato Baklavaları'nın Başarısının Sırları

Mamato Baklavaları'nın sahibi Vakkas Tuncel, kaliteli bir baklavanın kıvamı ve lezzeti hakkında değerli tüyolar verdi. Tuncel, Gaziantep baklavasının nasıl olması gerektiğini anlattı ve bu anlayışın markalarının başarısının bir parçası olduğunu vurguladı.

Mamato İsminin Hikayesi

Tuncel, markalarının isminin, Fransızlara karşı Karayılan ile beraber savaşan ve silah arkadaşı olan Mamato'dan geldiğini açıkladı. Bu ismin, markaya derin bir anlam ve tarihi bir bağlam kazandırdığı görülüyor.

Sonuç: Gaziantep'in Lezzet Mirası

Mamato Baklavaları'nın "Yılın En Hızlı Yükselen Markası" ödülü kazanması, Gaziantep'in zengin lezzet mirasının modern iş dünyasında nasıl yeniden canlandırılabileceğinin bir örneğini oluşturuyor. Markanın başarısı, geleneksel lezzetlerin gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER